2777
2789

وای سوال منم هس

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه،هم زود ازدواج کردن هم زود بچه آوردن اثرات جبران ناپذیری روی آدم میزاره ک راه برگشت دیگه نیست،

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم

الان دو سال گذشته

واسه همین دارم بش فکر میکنم

شما ک بچتون داره میادب دنیا باز سوالتونه؟ چند سالتونه

۱۹

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
عه واقعا خیلی خوبه😍

شما چن سالتونه

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم الان دو سال گذشته واسه همین دارم بش فکر میکنم

من منم ۱۹سالگی ازدواج کرد یک سال بعد عروسی باردار شدم،ولی ناخواسته واقعا با اون سنم تصمیم داشتم دیر بیارم ولی شد،اما چون غافلگیر شدم با اینکه ۴سال گذشته هنوز نتونستم کنار بیام،فقط وقتی بیار ک امادگی کامل داشته باشی