2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ورودی ۹۸ تا رفتن دانشگاه کرونا اومد😂💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

مورنینگ های دانشگاه ایران محاله یادم بره😂😂😂 

لامصب از صدتا کنکور بدتر بود🤪

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
مورنینگ های دانشگاه ایران محاله یادم بره😂😂😂  لامصب از صدتا کنکور بدتر بود🤪

😂😂😂

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

روزای برفی دانشگاه بهشتی

رفتیم تو زمین فوتبال با جای کفش کلی قلب قلب کشیدیم و عکس گرفتیم  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ای وای🤣

🤕💔