2777
2789
عنوان

عفونت واژن بعداز زایمان

155 بازدید | 7 پست

سلام عزیزای دل،من شش ماهه که زایمان سزارین کردم اوایل بعد از نزدیکی ادرار میکردم سوزش میگرفتم بعد خوب میشدم تا صبح ولی الان یک هفتس که خارش و سوزش دارم دکتر بهم قرص واژینال داده ولی من با اپلیکاتور مشکل دارم هرکاری میکنم نمیتونم بزارم داخل بدنم دردم میگیره سفت میکنم بدنمو شما راه حل دیگه ای دارید که از اپلیکاتور استفاده نکنم؟ببخشید آنقدر واضح توضیح دادم🥺😖

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نکنم راه دیگه ای باشه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😩😩

یه جوری تحملش کن داروتو مصرف کن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
من قرص استفاده کردم با دست امتحان کن  تاثیر داره اینجوریم

جدی با دست میشه؟منم دیشب آخرش با دست گذاشتم چنددقیقه بعدش دیدم حالت روغنی گرفت شورتم چرب شد اینجوری اثر داره یعنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی با دست میشه؟منم دیشب آخرش با دست گذاشتم چنددقیقه بعدش دیدم حالت روغنی گرفت شورتم چرب شد اینجوری ...

من قرص میزاشتم شد و اثرم میکرد پماد نمی‌دونم 

آخر شب دستتو نم بده بزار ‌ و دراز بکش 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2790
2778
2791
2779
2792