2777
2789
اخه باکشور باکو و سوریه این کارو کردن

الان خوندم آره نوشه قفل یا لاک میشن و یه پیام میاد رو صفحه که نمیشه دیگه از گوشی استفاده کرد،ولی نوشته هنوز تو ایران موردی گزارش نشده

الان خوندم آره نوشه قفل یا لاک میشن و یه پیام میاد رو صفحه که نمیشه دیگه از گوشی استفاده کرد،ولی نوش ...

آره گزارش نشده ولی ممکنه بشه 😭

خیلی استرس دارم

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مال دو تا کشور رو قطع کردن  کاش دروغ باشه برای کاهش قیمت گوشی😭 توی دیوار که پره فروش گوش ...

دیگه کسی شیائومی نمیخره با این وضعیت تموم شد،ولی گوشیای قدیمی‌تر شاید قفل نشن،شما کی گرفتی؟

فکر نکنم اگه بشه هم مال شماها بشه،اونایی که جدیدا می‌خرن بیشتر قفل میشن،ولی فقط شما نیسی که کلی آدم ...

خدا قفل نشه هیچ گوشیی 

ولی یک نفر بهم برو توی تنظیمات بعد تنظیمات بیشتره بعد  برو توی منطقه ایالات متحده رو انتخاب کن وقتی هم نت روشن باشه از و_ی_پ_ی_ا_ن_استفاده کن

❤️
خدا قفل نشه هیچ گوشیی  ولی یک نفر بهم برو توی تنظیمات بعد تنظیمات بیشتره بعد  برو توی منط ...

بالاخره گوشی شما که همیشه قفل نمیشه رو امریکا،قطعا بخوان قطع کنن با این چیزای الکی گول نمیخورن،ولی فک نکنم قطع کنن ایرانو چون ایران با چین تعاملش زیاده نگران نباشین

خانوما فقط حواستون باشه دیگ گوشیتونو آپدیت نکنید ....بروز رسانی خودکارش هم خاموش کنید 

چجوی ر خاموش کنیم البته من ندیدم گوشیم خودکار بروز رسانی بشه

❤️
خانوما فقط حواستون باشه دیگ گوشیتونو آپدیت نکنید ....بروز رسانی خودکارش هم خاموش کنید 

پستم بالاتر هست درباره تغییر منطقه البته نمی دونم درسته یانه

❤️