2777
2789
واسه گوشیایی که قبلا داده دست ایرانیا باید جوابگو باشه،اینطور باشه که حتی خود مردم آمریکام بهش اعتنا ...

داره با کشور باکو و سوریه این کارو می‌کنه😭

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره با کشور باکو و سوریه این کارو می‌کنه😭

خود چینو آمریکا الان رقیبن،آمریکا با تحریم هواوی کمر هواوی رو شکست رتبش افت کرده بین‌گوشی سازا برای همین شیائومی اومد،گوشی من سامسونگه،هیچوقت طرف برند چینی نمیرم به خاطر همین چیزا،ولی خب خونمون شیائومیم استفاده میکنن برای همین کنجکاو شدم،شمام گوشی برند بعدی خواسی بگیری چینی نگیر دگ

آخه اون بدبخت هاهم مقصر نیستن اونا که بیشتر ضرر میکنن کلی گوشی میمونه رودستشون😭😭 یکی باید جواب او ...

به ما ربط نداره اونا میتونن گوشیا پس بدن . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خود چینو آمریکا الان رقیبن،آمریکا با تحریم هواوی کمر هواوی رو شکست رتبش افت کرده بین‌گوشی سازا برای ...

دوتا کشور عوضی می خوان شیائومی رو قطع کنن 😭😭

دیگه پول ندارم گوشی بخرم 😭😭

همین هم پولش رو قرض گرفتم😭

❤️
دوتا کشور عوضی می خوان شیائومی رو قطع کنن 😭😭 دیگه پول ندارم گوشی بخرم 😭😭 همین هم پولش رو قرض گ ...

حالا که قطع نشده،فکر نکنم به این راحتی بیان اعتبار خودشونو خراب کنن،هیچوقت اینکارو نمیکنن

حالا که قطع نشده،فکر نکنم به این راحتی بیان اعتبار خودشونو خراب کنن،هیچوقت اینکارو نمیکنن

آخه مال دو تا کشور رو قطع کردن 

کاش دروغ باشه برای کاهش قیمت گوشی😭

توی دیوار که پره فروش گوشی شیائومی 😭

❤️