2821
2789
نرو سمیه  اگر بری کی منو ببره مستراح😅😅

😂😂 خیلی خوب بود

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دختر بد من کلا نمیذارم کسی خوب باشع:/ تاپیک همگانیست هرجا دلم بخاد میرم مشکلیم داری شورای حل اختلاف ...

وای تورو خدا منو نترسون

ی چیزی وجود داره ب اسم شعور ک وقتی میخای با یکی حرف بزنی باید استفادش کنی

شما مثل اینکه کلا مطالعه نداری😐😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان اگه از جام بلند شم ناهار فردا میشم😂😐

😂😂 درک میکنم خوب بخوابی

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
وای تورو خدا منو نترسون ی چیزی وجود داره ب اسم شعور ک وقتی میخای با یکی حرف بزنی باید استفادش کنی ...

ارع عزیزم من نمیدونم انیمع چیع ولی میدونم معماری نوین ینی چی:/میدونم برادران کارامازوف چنتا نکته کلیدی دارع میدونم داستا یوفسکی کی بودع من فقط ب چیزایی اهیت میدم ک مهمن برام انیمه مهم نیس:/

ارع شعورم مهم نیس طرف خودش تایین میکنه:/ترسیدنم مال تو من نی گذشتع اصن

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
این دنیا اینجوری بیشتر دوس دارع

این دنیا هیچی رو دوست نداره

هر جوری باشی یه مشکلی داره

ارع عزیزم من نمیدونم انیمع چیع ولی میدونم معماری نوین ینی چی:/میدونم برادران کارامازوف چنتا نکته کلی ...

ببین گل دختر سر قضیه انیمه زیاده روی کردم اوکی

ولی اگه ب تاپیک نگا کنی میبینی ک ی تاپیک فانه!

و من واقعا دلم نمیخاد برگردم جواب پس بدم ب خاطر ی تاپیک فان ب ی سری آدم باشه؟

بیا بحثو همینجا تمومش کنیم