2777
2789
عنوان

تنهایی

119 بازدید | 16 پست

من با اکثر ادمای اطرافم قطع رابطه کردم همشون ادمای سمی بودن تقریبا، الان شدم ی جون ک هیچ دوست و... ندار و خیلی احساس تنهایی میکنم با اینکه از قطع ارتباطم با اون ادما پشیمون نیستم ولی  حس میکنم ب بودن چندتا دوست نیاز دارم  ولی نمیدونم چجور باید با ادما اشنا شم مسخرست

خب با آدما صحبت میکنی میشناسیشون همین

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم عین شما همون بهتر که رفتن همشون ادمای بی لیاقت و فرصت طلب و سمی بودن .....تنهایی خودم رو ترجیح میدم تا بودن با این ادما 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
منم عین شما همون بهتر که رفتن همشون ادمای بی لیاقت و فرصت طلب و سمی بودن .....تنهایی خودم رو ترجیح م ...

هر چقدر هم بخوام تظاهر کنم با تنهاییم اوکیم ولی یجا یقتو میگیر این تنهاییه