2821
2789
عنوان

میشه بیاید😔

119 بازدید | 13 پست

بچه ها کسیو دیدید بعد قطع ناگهانی قرص دوباره حالش خوب بشه؟ نگید عوارضش بده دارم میسوزم خودم بگید الان چکار کنم؟

(درضمن همه گفتن داروهاتو نخور الان هیچ کس پشتم نیست فک میکنن دروغ میگم🙂)

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر برات تجویز کرد؟ 

اره نجویز کرده بود من خوردم یه مدت بعد یهو قطع کردم الان علائم زیاد دارم حس برق گرفتگی کابوس بی خوابی اضطراب تند خویی بد اخلاقی ولی فک میکنن دارم ادا در میارم نمیفهمن منو😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قطع ناگهانی خیلی خیلی خطرناکه  باید زیر نظر پزشک دوز داروهاتو کم کنی

یهو قطع کردم الان چکار کنم؟

برو پیش دکتر دختر😶

دیونه نشم یه وقت؟ الان با همه اعضا خانوادم قهرم😔😢💔

این چ حرفیه😐 زودتر برو پیش دکتر امیدوارم حال دلت بهتر شه🌱

نمیدونم میگم یهو یه چیزیم نشه البته الانم خوب نبستم اصلا😭

نمیدونم چرا کسی گردن نمیگیره منو💔💔💔

کاش با کاربری اصلی نمیگفتم الان دستم نندازن تو سایت؟

دعام کن خیلی💙

بخور دوباره کی قطع کردی؟ خیلی خطرناکه  خدایی نکرده تشنج میکنی میری توی کما

خیلی وقته نزدیک ۶/۷ ماهی هست.کاش میرفتم تو کما کاش..‌‌

الان اخه نمیدونم چکار کنم کجا برم تنهام اخه.

چرا دستت بندازن؟!  تروخدا دست دست نکن فردا حتما ی دکتر برو دعا میکنم حساس شدی...

نمیدونم دیدی اینجا سواستفاده میکنن ازت؟ واسه اون میگم.

نه اجی سریع میرم😭😭😔خیلی حساس خیلی

بده تاپیکتو پاک کنن ک بعدا حس بد نگیری از‌ش

چشم

خیلی وقته نزدیک ۶/۷ ماهی هست.کاش میرفتم تو کما کاش..‌‌ الان اخه نمیدونم چکار کنم کجا برم تنهام اخه.

خب خوبه

فکر کردم دو سه روزه

ولی بازم حتما برو پیش دکترت و بهش بگو عزیزم

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️