mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 عنوان دست پیچ 49 بازدید | 2 پست دوستان خواهرِ همسرم یه بار دست پیچِ اسفناج و گوشت چرخکرده با خمیر یوفگا درست کرد خوشم اومد دخترمم خورد یکم.خودم با نون تست اسنکش کردممیگه خمیر یوفگاها کم پیش میاد کیفیتش خوب باشه.میشه چونه گرفت از نونوایی درست کرد؟ یا راه دیگه ای سراغ دارین؟ ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ 1400/06/19 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9511 از گوگل طرز تهیه شو بگیر. خیلی راحته. ولی خمیر نونوایی مثل یوفکا نازک و باز نمیشه. دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 از گوگل طرز تهیه شو بگیر. خیلی راحته. ولی خمیر نونوایی مثل یوفکا نازک و باز نمیشه. مرسی عزیزم ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ