2789
عنوان

زگیل دست

2292 بازدید | 15 پست

میشه لطفا کسایی که خودشون یا بچه شون زگیل روی دستش داشته بهم بگین روند بهبودیش چطوریه دختر ۵ سالم روی مفصل انگشت دستش یه زگیل زده بردم دکتر قطره داد بزنم گفت دوماه طول میکشه تا خوب بشه الان بیشتر از یک ماه گذشته و اتفاقی که افتاده اینه که زگیله برامده شده یعنی قشنگ اومده بالا ارتفاعش زیاد شده باید همینجور باشه ؟ یعنی روند درمانش به این شکله ؟ 

یک دنیا ممنونم از کسایی که جواب میدین

من زیر چونم و رو صورتم زگیل بود با سیر از بین رفت صددرصد تضمینی

سیرو له کن بعد بزار رو دست دخترت روشو با دستمال ببند محکم بمونه بیست دقیقا بعد برش دار.تا یه هفته بزار.من زگیلو اول کندم بعد سیرو گذاشتم روش قشنگ سوزوند اگه میتونی زگیلو بکن بعد سیرو بزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تمام دستو صورتم زگیل داشت، چه کمکی میتونم بهت کنم؟

عزیزم زگیل روی مفصل انگشت دخترم با قطره اسید سالسیلیک که زدم کوچیک که نشده هیچ برامده شده یعنی قشنگ اومده بالا طبیعیه ؟

عزیزم ‌من  رو انگشت  پام زگیل دارم  سالهای سال.  هر چی دارو میزنم چسب میزنم  قطره میزنم با لیزر سوزوندم  فایده نداشت  الانم  خیلی بزرگ شده و ۴ تا شده. کلا  خسته شدم.  باز قطره گرفتم  روش میزنم و با چسب میبندم و جوراب پام میکنم میترسم  پسرمم بگیره  بچه س. ولی واقعا رو اعصابمه این زگیل 

Karma😊
سیرو له کن بعد بزار رو دست دخترت روشو با دستمال ببند محکم بمونه بیست دقیقا بعد برش دار.تا یه هفته بز ...

چون روی مفصل انگشتشه دکتر گفت دست نزنم بهش ولی حالا اینکه درمانش چجوریه به کنار دارم اسید سالسیلیک میزنم الان چیزی که نگرانم کرده برامده شدنشه 

به دکترش بگو دیگه ببین طبیعیه یا نه

زنگ زدم گفت اشکالی نداره بعد حمام سوهان بزنین زدم فرقی نکرد برامده شده میخوام ببینم اینایی که تجربه داشتن مال اونا هم برامده شده یا نه

چه جالب، من سیر، شیره سفید درخت انجیر، هر چی که بگی میزدم، ولی تهش فقط با درمان و دخالت پزشکی خوب شد

من یه بار سیر له کردم گذاشتم روش، البته اول با ناخن گیر زگیلم رو کندم و سرجاش که کمی هم زخم بود گذاشتم خییییلی سوخت ولی دیگه کاملا رفت