2777
2789
عنوان

خوکچه هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 38 پست
فروشنده هم گفته بود همینارو بده کافیه

نمیدونم خوکچه ها هم نیاز دارن که باهاشون بازی کنی ولی همستر من خیلی زود افسرده میشد وقتی باهاش بازی نمیکردی😂

به خوکچت عشق بورز

اسمش چیه راستی؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حالت نی مانند داره بازم بپرس اگه واقعا نباید آب بخوره مطمئن شو طفلی مشکلی پیش نیاد واسش

پرسیدن حتما میپرسم امروز ک آب ندادم بهش فقط میووه های آب دار و کاهو دادم تا فردا براش کاه و یونجه بگیرم 

یعنی دوس داره قایم بشه؟

آره میرن یه جا تاریک من بعضی وقتا درش میوردم از قفس ساعتها میرفت زیر مبل مینشست فکر کردم میترسه ولی خوندم درباره شون دیدم کلا اینجوری دوست دارن که برن یه جای تاریک وسقف دار بشینن 😁

غذا زیاد میخورن درسته؟

آره ولی خب بیشتر کاهو دوست دارن که نباید زیاد بهشون بدی سردیشون میشه من بهش کاهو میدادم دیگه هیچی نمی خورد پلت مخصوصم دارن  یونجه هم خوبه براش کف قفسشم پوشال بریز 

آره ولی خب بیشتر کاهو دوست دارن که نباید زیاد بهشون بدی سردیشون میشه من بهش کاهو میدادم دیگه هیچی نم ...

من امروز کاهو و خیار و سیب دادم تازه امروز برام آوردنش تا فردا براش یونجه و اینا بگیرم فقط از ترسم آب ندادم