2789
عنوان

شهید امید کریمی

106 بازدید | 19 پست

عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه شما دعوت شدگان به زیارت شهدا. .. به نیت ظهور و سلامتی آقا امام زمان عج و حاجت روایی حاجت های شخصی همه  و یاد شهدا اگر خداوند مهربان توفیق بده به زیارت شهدا میریم .هرروز به نام یک شهید . با خواندن صلواتی یا سوره ای دلخواه یا دعایی و فرستادن ثوابش به شهید  او را یاد کنید و از او حاجت بخواهید...

عزیزانی که هرروز صداشون میرنم و میان و از شهید مورد نظر با ذکر صلواتی یا هر چیزی یاد میکنند  ، پست رو لایک کنند تا هرروز صداشون بزنم.

++++++اگر کسی میخواد که صداش بزنم اعلام بفرماید و حتما    حتما   حتما ***    همین پست رو لایک کنه تا صداش بزنم  چون من از روی اسامی که پست اول رو یعنی همین پست رو لایک کردند صدا میزنم+++++++

اجرتان با شهدا علیهم السلام 🌹🌹

++++شهدا مدیون کسی نمی مونند. اگه فقط حتی یک صلوات هم بفرستید برایتان جبران میکنند+++

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

دایی شهید «امید کریمی»، فرمانده تیپ حضرت ابوالفضل (ع) لشگر فاطمیون گفت: امید برای روسفید کردن خانواده اش به جمع مدافعان حرم پیوست و به خاله اش گفته بود، خدا کند شهید شوم.ـ

علی محمد حیدری دایی شهید «امید کریمی» در گفت و گو با نوید شاهد اظهار کرد: شهید کریمی شصتمین شهید مدافع حرم شهرستان پاکدشت است که پس از 5 مرتبه اعزام به سوریه در سن 21 سالگی به شهادت رسید. این شهید حدود 4 سال در سوریه حضور داشت و هنگام شهادت فرمانده محمول تیپ حضرت ابوالفضل (ع) لشگر فاطمیون بود.

وی با اشاره به نحوه شنیدن خبر شهادت شهید کریمی گفت: یکی از دوستان شهید با بنده تماس و سراغ امید را از من گرفت. به او گفتم امید چند سالی می شود در سوریه است. هنگامی که این سوال را پرسید یاد 2 سال پیش افتادم که از دفتر مدافعان حرم با من تماس گرفتند و خبر شهادت خواهر زاده دیگرم به نام «نعمت احمدی» را من دادند. با خود گفتم شاید برای امید هم اتفاقی افتاد باشد.

دایی شهید اضافه کرد: بعد از آن تماس پیگیر موضوع از دفتر مدافعان حرم شدم. آن ها دو سه روز بعد خبر قطعی شهادت امید را به من دادند. شهید کریمی سوم مردادماه در سوریه به شهادت رسید و 15 روز پس از پیگیری هایی که انجام شد، پیکر مطهرش به ایران آمد.

حیدری با بیان این که شهید کریمی دو برادر و سه خواهر دارد، اظهار کرد: امید فرزند دوم خانواده بود و تصمیم داشت این بار که به مرخصی آمد با خانواده به خواستگاری بروند. البته شهید کریمی به والدینش می گفت من می خواهم شهید شوم و اگر ازدواج کنم یک نفر دیگر به سختی می افتد

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

وی در ادامه با اشاره به اصرار شهید کریمی برای حضور در سوریه بیان کرد: بعد از آن که امید چند مرتبه به سوریه اعزام شد، به او گفتم «پسر خاله ات شهید شد، تو هم به اندازه وظیفه ات مبارزه کردی. دیگر به سوریه نرو. بمان همین جا و به زندگی ات برس.» امید در جوابم گفت «من راه خودم را انتخاب کرده ام. به عشق اهل بیت می روم و می خواهم پدر و مادرم نزد حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) رو سفید شوند.» هنگامی که تصمیم به اعزام گرفت، با خواهرم (مادر شهید کریمی) تماس گرفتم. او می گفت امید این راه را انتخاب کرده است و ما هم او را به حضرت زینب (س) واگذار کردیم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@annsherlly00  

@ناتان۶۸  

@نیلی_83  

@حدیثه1ف2م  

@اعتصامی  

@الهه068 @مامان_فاطمه270  

@مامان_سپهر  

@ریوار  

@مامان_اسماعیل  

@arlrn‍ 

@افسانه

@افسانه68  

@

@نیکی0  

@افسانه67  

@معصومه27  

@elahemilany98  

@محمدحسین73‍ 

@پرتقالتامسون‍ 

@تابستونگرررم‍ 

@عشقمهشوهرم‍ 

@شبنم1363@بستنی_با_طعم_پرتقال

۵۰ تا صلوات و حمد و توحید میخونم 

انشالله حاجت روا بشید 

التماس دعا 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

وی در ادامه با اشاره به اصرار شهید کریمی برای حضور در سوریه بیان کرد: بعد از آن که امید چند مرتبه به ...

سلام آبجی جونم خوبی عزیزم دست گلت درد نکنه خواهری یک دنیا ممنون لطف کردی 💕💕💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@الهه068   @مامان_فاطمه270     @مامان_سپهر     @ریوار   &nbs ...

سلام خواهرگلم انشاالله شهدا شفاعتمون کنند حمدوتوحید وپنج مرتبه سوره کوثر وصلوات هدیه به روح پاکشون

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خوشحال میشم صدام کنی گلم 

اسمم فاطمه اس واسه حاجت رواییم دعا کنید حال این روزام اصلا خوب نیس

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤