2777
2789
عنوان

ی سوال

108 بازدید | 18 پست

دوستانی ک شهر خودتون زندگی نمیکنید یعنی خانواده هاتون ی شهرن شماو همسرتون ی شهر دیگ شما وقتی میرین شهرستان خونه ی پدرتون هستین یا خونه پدرشوهرتون ؟میشه بگین ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونه پدرشوهرشون توی اون مدت ک اونجان چندبار میرن؟ 

هفته ای یبار 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
بنظرت خونواده پسر نباید عروسش و نو تعارف کنن ک اونجام بره؟

دعوت کردن عروس میره ولی اگ دعوت نکردن نباید بره درسته میگن مادرشوهر و خونواده شوهر مث خونواده خودت باشه ولی واقعا بعضی وقتا نمیره

من خودم باشم ب شوهرم میگم هرجا میخاد بره پاشه بره چون وظیفشه بره خونوادش ببینه ولی برای اولین بار باید دعوتم کنن ک برم😂

دعوت کردن عروس میره ولی اگ دعوت نکردن نباید بره درسته میگن مادرشوهر و خونواده شوهر مث خونواده خودت ب ...

ما مستقیم میریم اونجا ولی بعدش دیگ اصلا بهم نمیگن بیا مثلا دوسه روز بعدشم ک میمونیم دیگ اصلا بهم تعارف نمیکنن بگن بیا

یعنی شما و همسرتون توی این چند روز پیش همید؟

اره زنو شوهر هستیم ویک خانواده نمیشه که من برم خونه پدر م واون بره اونجا مگه قهریم !

بعد اگه اینکارو کنیم خانوادهامون ناراحت میشن من اگه همراه شوهرم نباشم هزار جور فکر میکنن 

اره زنو شوهر هستیم ویک خانواده نمیشه که من برم خونه پدر م واون بره اونجا مگه قهریم ! بعد اگه اینکار ...

خونواده شوهرم با من اینجورین میگن تو خونه خودت پسرمونم خونه ما مستقیم نمیگن ها رفتارشون این و میگه فک کن من توی اون چند روز دلم واس شوهزم تنگ میشه منم میگم زن و شوهر باید پیش هم باشن ما وقتی میایم زنگ میزنیم بهشون میگیم داریم میایم خونتون اون شب بعد شام من میرم خونه بابام شوهرمم خونه باباش اگ چند روز بعدشم بمونیم دیگ اصلا بهم زنگ نمیزنن بگن توام بیا 

خونواده شوهرم با من اینجورین میگن تو خونه خودت پسرمونم خونه ما مستقیم نمیگن ها رفتارشون این و میگه ف ...

نه خراب کردین ازاول عادتشون دادین  

اول اینکه شما یک خانواده هستین بعدش مهمونید 

باشوهرت داری میری مهمونی نه تنهایی! 

ما خودمون بیشتر از دویاسه روز نمیریم 

مگر اینکه کارداشته باشیم