2777
2789
عنوان

شوهر تو مخی

356 بازدید | 12 پست

چند روز پیش باهام بحث میکرد منم گفتم خداروشکر من ک ایرادی ندارم خم بهت وفادارم هم کار اشتباهی نکردم تا حالا فقط ناراحتیم اینه ک اصلا خونه نیستی 

بعد در جواب گفت هیچکس خوب نیست انقدر از خودت تعریف نکن 

بعد امروز این استوری رو گذاشته. 

چقققققدر زورم اومد

دیگه استوریاشو باز نمیکنم 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری کن : بعضیا یجوری تو استوری زر میزنن پند اخلاقی میدن که دلم میخواد ریپ بزن بگم لعنتی خودت که ته کثافت کاری ای 😂😂

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

استوری کن : بعضیا یجوری تو استوری زر میزنن پند اخلاقی میدن که دلم میخواد ریپ بزن بگم لعنتی خودت که ت ...

ای ول😂🤣

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
ببین میتونی مردمو بفرستی پای طلاق😂

😁😁😁همینه که هست خودش شروع کرد من شوهرم از این کارا نمیکنه زندگیمونو بکشونه تو استوری ولی یوقت یه حرفی بزنه من خوشم نیاد به غلط کردن میندازمش😅

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن