2777
2789
عنوان

راه حلی هست؟

67 بازدید | 14 پست

که کمتر بریم تو گوشی؟ واقعا خسته شدم از خونه موندن بخاطر کرونا و کارای تکراری و زندگی یکنواخت تنها سرگرمیم همین موبایله ولی اشعه خیلی بدی داره و استفاده زیاد ازش خطرناکه . نمیدونم چیکار کنم😔😔

خاموشش کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خاموشش کن

راست میگیا . حداقل میگیم خاموشه . دوباره فردا برین سرکار روشن و تا شب خاموش 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگیا . حداقل میگیم خاموشه . دوباره فردا برین سرکار روشن و تا شب خاموش 

ار جواب میدع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا گوشی هیچی نداره جز تنهایی بیشتر . اینقدر خودتو با کارای خونه درگیر کن که کم بیای تو گوشی

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

کتاب بخون ب اون معتاد شی😁

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
مشکل اینه که نمیزارمش کنار انگار بهش عادت کردم. بس که تو خونه موندم نتونستم ازش فاصله بگیرم🥺

باور کن نصف بیشترمون همینیم 

کرونا زندگی همه رو مختل کرد 

کاش تموم بشه دیگه🥺

✨🤍...Be what you are