2777
2789
عنوان

گوشی چ مدلی خوبه

96 بازدید | 11 پست

بابام میحاد برام گوشی بخره گوشی شیائومی خوبه یا سامسونگ بگید لطفا برای مدرسه ام میخام

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخوام A51 بخرم خوبه الان چندتوبازار

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
ایفون

ایفون گرونه میخام از پنج تومن بالا نباشه

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
سامسونگ بگیر ولی مدل بالا 😐🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا از شیائومی خوشم نمیاد 

همه میگن سامسنگ مرسی عزیزم 😍

سامسونگ دارم خوبه  مدل آ. بیست   اس

واقعا خوبه نتش چی همه چیش خوبه یعنی حافظه اینا تا درس هام خوب دانلود بشه

واقعا خوبه نتش چی همه چیش خوبه یعنی حافظه اینا تا درس هام خوب دانلود بشه

من خودم دانش آموز سال آخرم 

راضیم 

سه ساله خریدم شکر خدا تاالان هیچ مشکلی براش پیش نیومده 

هنگ هم نکرده 

حافظه هم 32گیگ 

ظاهرش هم به نسبت خودش خوب و جوون پسنده از نظر من 

حالا دیگه خودت میدونی 

نتش هم عالیع 

به نظرم سامسونگ بعدش شیانومی

اینجا بعد از انتخاب قیمتارو ببین نظرات وبخون من خودم دوبار سفارش دادم از رو نظرات هم بهترین و انتخاب کردم فروشنده های بیرون خیلی میکشن روش

https://affstat.adro.co/click/045aa9cd-88ca-4dbb-98a9-3a0748c5f5ad

من a21sدارم راضیم 

خانومی من 

خوهارشوهر داره A21sرو میخام یه مدل بالاتر بگیرم 

چی خوبه 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪