سلام خانما.من هفته هفده بارداری هستم.از هفته شش تهوع و استفراغ های شدید داشتم.هیچ دارو و روشی هم اثر نداشت برام...الان سه روزه دکترم مکمل ویتامین تجویز کرده احساس میکنم یکم کمتر شده تهوعم.ایا ربطی داره؟و سوال دومم اینکه همش تو گلوم احساس یه توده میکنم که انگار توده ای از تهوعه...کسی اینطور بوده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم هفته ۱۷ هستم خیلی حالم بد بود تو هفته ۶ اما خودم غذاهای چرب و سنگین و نخوردم خوب شدم لیمو تازه هم میخوردم با غذا تهوع رو خیلی کم میکرد الانم گاهی دارم اما استفراغ نمیکنم پیاز داغ درست کنم حتما حالم بد میشه اماده خریدم تو غذا میریزم روغنم خیلی کم میریزم تو غذا
ویتامین های گروه b فک کنم تهوع رو کم میکنه بازم من زیاد اطلاعات ندارم اما خوردن مکمل تو بهتر شدن حالت حتما تاثیر داره من از اول ویتامین d میخورم هر روز و یدوفولیک از هفته ۱۲ هم بجای یدوفولیک یک ویتامین دیگه میخورم بین غذاست یادم نیست روش زده مینرال بارداری و کپسول کلسیم
منم خیلی مراعات میکنم تو این مدت هشت نه کیلو کم کردم دیگه خسته شدم از تهوع
من تو یک هفته دو کیلو کم کردم اما دیگه خودم و جمع و جور کردم تا یکم تهوع داشتم b6 میخوردم و نشاسته خشک میزاشتم تو دهنم غذا خوردم دو ساعت طول میکشید با یک عالمه سالاد میخوردم به خصوص از گوشت خیلی بدم میومد هنوزم دوست ندارم اما به زور میخورم ولی دیگه سه وعده اصلی رو میخورم بینش فقط شیر و میوه بعضیا چند وعده غذا میخورن من اصلا نمیتونم غذام هم در حد یک ادم معمولیه اصلا بیشتر نمیخورم
سلام عزیزم میدونم بی ربطه ولی یه سوال شما ترست از آمپول ریخت 🤔منم مثل شما حالم بد میشه هنوز جرات نک ...
سلام گلم
نه هنوز دارم ولی از وقتی تصمیم به بارداری گرفتم مصمم شدم بر ترسم غلبه کنم.هنوز استرس میگیره منو ولی نه بشدت روزهای اول....باید فقط با خودت کار کنی و با ترست روبرو بشی