2777
2789
عنوان

حیاط

168 بازدید | 17 پست

بچها با خاهرشوهرم و بچش و مادرشوهرم تو یه حیاطیم ...خاهرشوهرم شوهرش مرده وای ازبس بچه ش صدا میده هرروز سرم داره میترکه ‌ هرچی خودم شوهرم میگیم ب حرف نیستن ‌ الانم بچم از خاب پرید ازبس صدا میکنن نمیفهمم چکار کنم بخداااا

اوخی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

اگ توان دارید از اون خونه برید وگرنه با بچه یتیم کاری نداشته باش

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ توان دارید از اون خونه برید وگرنه با بچه یتیم کاری نداشته باش

صب و شب ونگ بزنه هیچی بهش نگن؟ چه ربطی به یتیم بودنش داشت الان

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کمبود پدر خیلی سخته به اندازه کافی بچه زخم خورده نمیشه دهنشم ببندن ک بیچاره افسرده بشه

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

منه اصصصصصلا حوصله سروصدای بچه ندارم خ کلافم میکنه اون زمان که خونه مادرشوهرم بودم بچه های جاریم و بقیه میومدن عذاب الهی برام نازل میشد الان که جدا شدیم راحت شدم خودمم بچه ندارم اصلا حوصله ونگ بچه ندارم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
کمبود پدر خیلی سخته به اندازه کافی بچه زخم خورده نمیشه دهنشم ببندن ک بیچاره افسرده بشه

شما دیگه خیلی احساساتین😃

اینهمه بچه پدر ندارن باید لوس و عنق بار بیان که مبادا روحیه شون خدشه دار شه؟؟

مگه میشه همچی چیزی بچه تربیت میخواد 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منه اصصصصصلا حوصله سروصدای بچه ندارم خ کلافم میکنه اون زمان که خونه مادرشوهرم بودم بچه های جاریم و ب ...

رو اعصابه واقعا😃

شما دیگه خیلی احساساتین😃 اینهمه بچه پدر ندارن باید لوس و عنق بار بیان که مبادا روحیه شون خدشه دار ...

چه ربطی داره بچه ای که سرو صدا میکنه لزوما بی تربیت نیست 

این تو ذات بچست که بالا و پایین بپره و شیطونی کنه لمس کنه و کشف کنه چرا میخواین بچه هارو عین کنسرو بسته بندی کنین 

چه ربطی داره بچه ای که سرو صدا میکنه لزوما بی تربیت نیست  این تو ذات بچست که بالا و پایین بپره ...

بچه شیطونی داره اون درست 

ولی نه در این حد که صب و شب وقت و بی وقت ونگ بزنه 

چه خبره دیگه؟؟

تا یه چی هم بهش میگم مادرشوهره میپره بهم....الانم نشستم ب حال روزم گریه میکنم 

بچه رو بترسون خودت 😂