2777
2789

پسرم قراره ۷مهر بدنیا بیاد.

کسی میدونه بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد برای سزارین چطوریه؟؟

وهزینه اش چقد میشه(سزارین دوممه و انتخابی نیست)

و اینکه بیمارستان خوب هم تو کرج تهران میشناسید معرفی کنید.

در مورد بیمارستان شهریار وبیمارستان فرهیختگان در تهران هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید.

بازم ممنون از کسایی که تو تاپیک شرکت می‌کنند.

من ابن سینای تهران بودم عااالی....بادکترمیرزنده دل

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دولتی یا خصوصی؟؟هزینش چقد میشه؟

خصوصی...بایه شب بستری پسرم واسه زردی....دوسال پیش هشت تومن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

خانمی به نظرم برو کمالی کرج، شنبه ها دکتر محبعلی زایمان انجام میدن، از قبلش هم برو سوال کن که مطمعن بشی و وقت بگیری، این پزشک من رو نجات دادن، فوق العاده با تجربه است،در ضمن کمالی هزینش کمه

در ضمن بیمارستان مریم و کسری هم که خصوصیه هم کار میکنن، فکر کنم بدون بیمه 8 و با بیمه تامین اجتماعی در حد 5 تومن بشه

عزیزم اگه دفترچه تامین اجتماعی داری توی بیمارستان تامین اجتمایی صد در صد رایگان اگر منظورتم از بیما ...

میدونم خصوصیه...هزینه ها رو نمیدونم چجوریه

آخه دکترم خانم جعفرزاده تو بیمارستان شهریار تامین اجتماعی هشتگرد کار میکنه....میگم اگه کارکنان و محیط بیمارستان تامین اجتماعی خوب نباشه مجبورا برم شهریار

میدونم خصوصیه...هزینه ها رو نمیدونم چجوریه آخه دکترم خانم جعفرزاده تو بیمارستان شهریار تامین اجتماع ...

اره بیمارستان خوبی من اقوام مادریم برا همه کارشون میرن اونجا خصوصی تا کمر جلوت خم میشن ولی موقع حساب کتاب از دماغت در میارن مگه تکمیلی داشته باشی که عالی میشه

خانمی به نظرم برو کمالی کرج، شنبه ها دکتر محبعلی زایمان انجام میدن، از قبلش هم برو سوال کن که مطمعن ...

اخه چهارشنبه زایمانم میشه....حالا باز باید پرس و جو کنم....اخه یسری گله مند بودن از کمالی

اره بیمارستان خوبی من اقوام مادریم برا همه کارشون میرن اونجا خصوصی تا کمر جلوت خم میشن ولی موقع حساب ...

نه متاسفانه تکمیلی نداریم...‌‌‌‌اگه داشتیم ک الان دودل نبودم تو انتخاب بیمارستان