2777
2789
عنوان

سر دوراهی

96 بازدید | 16 پست

سلام. خانمهای فهمیده و خوب بیایید:. 

دوستی دارم (دختر) که دوست پسرم ازش خیلی بدش میاد. چند وقته گیر داده که باید باهاش کات کنی و جلوی من زنگ بزنی بگی نمی خوام دیگه باهات دوست باشم. در حالی که فعلا نمی شه چنین کاری کنم. 

دوست پسرم بیست روزه بلاکم کرده بخاطر این موضوع. و حتی یه خبر ازم نگرفته😥 یعنی رفت برای همیشه؟ یا منتظر زنگ منه

استرس دارم. 

چی کار باید بکنم؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست پسرت ارزشش رو داره کلا؟  آدم سالمی هست؟ یعنی معتاد و اینا نیست؟ قصدش فقط خوشگذرانی هست ی ...

نه بابا سالمه. معتاد نیست. سیگاری هم نیست حتی. نه صحبتی از ازدواج نشده تا حالا. ولی چرا خبری ازم نمی گیره حدود بیست روزه. 

نه بابا سالمه. معتاد نیست. سیگاری هم نیست حتی. نه صحبتی از ازدواج نشده تا حالا. ولی چرا خبری ازم نمی ...

خداروشکر که سالمه؛ ولی اگر بحثی از ازدواج نباشه طاقتش رو داری یهو یه هفته دیگه کارت عروسی اش با یکی دیگه رو برات بفرسته؟ ناراحت نمیشی؟

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

زیاد تو این زمینه ها مشغول نباش سعی کن به موفقیت خودت فکر کنی تا ضربه روحی از جانب پسر رو نخوری 

مگر اینکه نیت جفتتون ازدواج باشه 

ببین دوست پسرت اصلن ارزش داره که تو زندگیت باشه ؟؟

مراقب باش قالت نزاره عزیزم 

یعنی منتظر منم نیست بهش زنگ بزنم؟ 

دوست منم ک خیر سرش بحث ازدواجی بود.از پریشب تا خود الان به هیچ عنوان جوابمو نمیده.بالغ بر ۱۵۰ تا پیام دادم و ۵۰ تا تماس.

هی خطو خاموش میکنه و روشن.

فقط ازین حرکتش فهمیدم حالش خوبه

زیاد تو این زمینه ها مشغول نباش سعی کن به موفقیت خودت فکر کنی تا ضربه روحی از جانب پسر رو نخوری  ...

مال من ک بحثش ازدواج بود.دوروزه جواب نمیده.کرونا گرفته اول ترسیدم ک نکنهدحالش بد شده.بعد ک دیدم.گوشیش و خطشو خاموش و روشن کرد فهمیدم حالش خوبه ووعشق نمیکنه جواب بده

زیاد تو این زمینه ها مشغول نباش سعی کن به موفقیت خودت فکر کنی تا ضربه روحی از جانب پسر رو نخوری  ...

ارزش داره. ولی نمی دونم چرا این چند وقته حتی یه خبر نگرفته. فقط گفته باید با دوستت کات کنی. 

واقعا نمیدونم چرا. چهارشنبه غروب صحبت کردیم.ی بحث ریز ک میگفت من کرونا دارم بهم زنگ نزن.استراحت کنم ...

وا چقد بده که آدمو تو هول و ولا می اندازن. واقعا خوبه آدم با طرفش شفاف باشه. اگه نمی خواد بگه نمی خوام که آدم تکلیفشو بدونه. 

2790
2778
2791
2779
2792