nilay00 مدیر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 582 عنوان is there any one here who live in America?a | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 92 پست If yes please help me somewhat 1400/06/19 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدبهار عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1267 How could u go UK ? yes. in uk coronavirua tips alfa and bta so mach
nil_rez عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 886 Oh my God baby i suggest u going to wash your dishes then back to my chatting room ... چشم😂هرچی شما بگی
nilay00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 582 [QUOTE=207164667]yes. in uk coronavirua tips alfa and vaccination in Uk is very expanded so its corona virus new cases is going to decrease fortunately
آرزو0بانو عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 2899 میگه میخام ویزای ایالات متحده رو بگیرم کسی میتونه کمکم کنه😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عزیزم میدونم چی میگهاصل حرف من اینه کسی که میاد نی نی سایت فارسی بلده نیازی به انگلیسی صحبت کردن نیست
خورشیدبهار عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1267 [QUOTE=207164667]yes. in uk coronavirua tips alfa and vaccination in Uk is very expanded ... But despite widespread vaccination, the introduction of new strains of the disease is on the rise
آرزو0بانو عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 2899 Oh my God baby i suggest u going to wash your dishes then back to my chatting room ... too rude
nil_rez عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 886 عزیزم میدونم چی میگه اصل حرف من اینه کسی که میاد نی نی سایت فارسی بلده نیازی به انگلیسی صحبت کردن ن ... تاپیکایه قبلشم فارسیه میخاد بگه بلده انگلیسی حرف بزنه😂
queen_galaxy عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 2447 تو که ایرانی هستی و فارسی ....لاقل کمتر پز انگلیسیت رو بده
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 😅کیفَ حالُکِ؟! نعم نعم 😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 فی امان الله 😂😂 اهدن صراقا مستقیم😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 اهدن صراقا مستقیم😂😂 ادبیات عرب رو زیر سوال بردیم 😐😅 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 ادبیات عرب رو زیر سوال بردیم 😐😅 😂😂😂😂دقیقا دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫