2777
2789
عنوان

دکتر شکوری

694 بازدید | 2 پست

سلام عزیزانم. وقتتون بخیر.

انشاالله که حالتون عالی باشه.

اگر خدای نکرده حال دلتون خوب نیست، اگر احساس افسردگی میکنید، اگر رنج رو در زندگیتون تجربه می‌کنید، اگر دنبال معنایی برای زندگی میگردید و اگر حتی حالتون خوبه ولی دوست دارید بهتر بشه، پیشنهاد میکنم فایل های دکتر شکوری رو گوش بدید. 

احتمالا دکتر مجتبی شکوری رو میشناسید. کارشناسی که در برنامه کتاب باز حضور دارن.

تمام برنامه های ایشون در برنامه به اضافه تعدادی فایل دیگه که جدا صحبت کردن، در پادکست «رادیو راه» موجود هست.

برای گوش دادن به این صحبت ها، اول باید یه اپلیکیشن پادگیر نصب کنید. من از castbox استفاده میکنم. عکس آیکونش رو براتون میذارم. این برنامه رو نصب کنید و داخلش سرچ کنید: رادیو راه. 

و شروع کنید فایل ها رو از اول گوش بدید. 

یادداشت برداری کنید. بهشون فکر کنید. تکرار کنید. خیلی کمک کننده است. 

در ادامه بهتون میگم چجوری باید فایل هارو گوش بدید. 

دوستان بعد از نصب برنامه و سرچ کردن رادیو راه، شما وارد این صفحه می‌شید. گزینه subscribe رو بزنید که تو عکس مشخصه. 

بعد هم گزینه ای که علامت زدم رو بزنید که فایل ها از اول به آخر یعنی از قدیمی ترین به جدیدترین مرتب بشن. 

در فصل پنجم کتاب باز ، دکتر شکوری به صورت ویژه  در مورد افسردگی و تجربه خودشون صحبت کردن، اگه بیاید پایین، میتونید ببینیدشون.

دوستان، من هم افسردگی رو به تازگی تقریبا پشت سر گذاشتم. تجربه خودم اینه:

۱. به خودت گیر نده و خودت رو سرزنش نکن. چرا من اینجوری شدم؟ چرا فلان کارو میکنم چرا فلان کارو که باید بکنم نمیکنم و ...

یعنی دست از سر خودت بردار. اینو بدون که افسردگی خیلیییی رایج و شایع هست و فقط برای شما نیست. پس علائمی هم که داری خیلی طبیعیه. خودت رو کاملا بپذیر.

۲. شروع کن به نوشتن احساست. اولش ممکنه سخت باشه. چون اصلا آدم نمیدونه دقیقا چشه، که بخواد بنویسه. ولی ادامه بده. هرروز حداقل یکبار حدود ۱۰ دقیقه وقت بذار و هرچیزی که از ذهنت میگذره رو بنویس. کم کم کلمات جاری میشن. از احساست، از فکرت، از همه چی بنویس.

۳. هرروز یه آهنگ شاد قر دار با صدای بلند بذار و فقط دو سه دقیقه باهاش برقص. فقط دو سه دقیقه.

۴. همین پادکست رادیو راه که بالا معرفی کردم رو گوش بده. فقط کافیه پلی کنی دیگه. دراز کشیدی، نشستی، هر کاری داری می‌کنی میتونی اونو گوش بدی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.