2777
2789
عنوان

ی سوال

89 بازدید | 10 پست

دوستان شما تا حالا واستون پیش اومده حس کنید خانواده شوهرتون بیشتر ازشما ب جاریتون احترام میزارن؟؟اگ اره به همسرتون میگین؟؟مثلا اگ خانواده شوهرتون ی شهری زندگی کنن و شما و برادر شوهرتون هم هرکدوم شهرای دیگ زندگی کنید بعد برادر شوهرم اینا ک میرن شهرستان خون پدر شوهرم اینا خانمش میره خونه باباش ولی چندین بار بردار شوهرم ومیفرستن دنبالش مثلا دیگ جاریم از ظهر میاد میمونه بعد از شام میره پیش خونوادش ولی وقتی ما میریم فقط ی بار شام شوهرم و میفرستن میگن برو فلانی و بیار اما جاریم ک هست مثلا اگ ی هفته اونجاس جهار پنج بار برادرشوهرم میره از صبح میارش تا بعد شام مادرشوهرم بهش میگه برو بیارش امروز دلم گرفت ک چرا بینمون فرق میزارن 

ولش باو از خانواده شوهر محبت نخواه

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون بیشعورن من این فرق و بین خودم و داماد خانواده میبینم مادرشوهرم نیش میزنه به من ی بارم سرم داد زد اما اصن به دومادش کمتر از گل نمیگه من سپردم خدا خودش جواب بده 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ولش باو از خانواده شوهر محبت نخواه

اخه میدونی عزیزم با خودم میگم مگه من و اون چ فرقی باهم داریم ک میفرستن دنبالش از صبح تا شب اونجا باش ولی من نه من اهل بی احترامی کردنم نیستم

چون بیشعورن من این فرق و بین خودم و داماد خانواده میبینم مادرشوهرم نیش میزنه به من ی بارم سرم داد زد ...

باخودم میگم اینام نمیگن چرا شوهرم بهشون نمیگه بزار برم زنم و بیارم شانسه منه

باخودم میگم اینام نمیگن چرا شوهرم بهشون نمیگه بزار برم زنم و بیارم شانسه منه

بیخیال من که فقط بی محلی میکنم قبلا زنگ میزدم حالشون می‌پرسیدم دو هفته ی بار اما وقتی میبینم شعور ندارن احترام من و ندارن زنگ هم نمیزنم حرفی هم بزنن میگم شما زنگ می دین و ی لبخند ردش میکنم هیچ وقت هم تا باهام حرف نزنن باهاشون حرف نمیزنم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بیخیال من که فقط بی محلی میکنم قبلا زنگ میزدم حالشون می‌پرسیدم دو هفته ی بار اما وقتی میبینم شعور ند ...

دقیقا مثل من منم سه چهار روز ی بار زنگ میزدم حالشون و میپرسیدم حالا ک اینجوری فرق میزارن بینمون دیگ الان دوهفتس بهشون زنگ نمیزنم چون لایق احترام نیستن 

اخه میدونی عزیزم با خودم میگم مگه من و اون چ فرقی باهم داریم ک میفرستن دنبالش از صبح تا شب اونجا باش ...

فداسرت 

لیاقت خوبی ندارن

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
دقیقا مثل من منم سه چهار روز ی بار زنگ میزدم حالشون و میپرسیدم حالا ک اینجوری فرق میزارن بینمون دیگ ...

آره ولی به رو نیاری ها اگر چیزی گفتن بگو خب شما زنگ میزدین چه فرقی داره با لبخند بدونن نقطه ضعف چیه بیشتر اذیت میکنن