2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا

من شوهرم دست برن داشت زن باز بود هر روز با یه نفر فحاشی میکرد کار نمی‌رفت . ولی پشیمونم چون پدر مادر ندارم هیچکسو ندارم تنها زندگی میکنم هیچ حمایتی ندارم جا و مکانم ندارم

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
واقعيتش هيچ زني ديوونه نيس كه خونه زندگيش روخراب كنه شايد اونو داداشت لقمه ي هم نبودن

داداشم هم خیلییی خوشگل بود ...هم پولدار..ولی ی مسئله ای بود این بود ک اونو دوران مجردیش خیلییی محدود کرده بودنو متاسفانه داداشم عین ما خاست باشه...با حجاب کامل اومد عروس ماشد و درعرض چن ماه از این رو ب اون رو شد..هی میگف توخیابون دنبالم میفتن چن خوشگلم خاسگار همش پیدامیشه و...

هوایی شده بود نامرد

من شوهرم دست برن داشت زن باز بود هر روز با یه نفر فحاشی میکرد کار نمی‌رفت . ولی پشیمونم چون پدر مادر ...

توام كه بدتر از مني پس شانس تقسيم ميكردن منو تو كجاي صف بوديم 

من طلاق گرفتم ولی اشتباهم این بود ادم خوبیو انتخاب نکردم  و الانم بازدارم طلاق میگیرم اینبار فق ...

عزیزم ب هیچ چیز فکر نکن فقط ب این فکر کن ک یکیو انتخاب کنی که دلت باهاشه... میدونی مطمئنی ک ادم درستی هست  وقتی مطمئن شدی از همه چیز اونوقت اجازه بده بیاد وارد زندگیت شه...

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن