2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 68 پست

زن بردارم طلاق گرف...

ما فقط و فقط بخاطر زیباییش بود ک گرفت بودیمش....

همه دارایی برادرمو بعد پنج ماه از عروسی بالاکشید و رف..طلااااق💔💔💔

هنوزم داداشم داره سکه میده..تواین گرونی...

اون ازدواج کرد...

ولی داداشم مجرده هنوز....💔💔

دیشب فهمیدیم که با این شوهرشم ب اختلاف خورده و تو راه دادگاه هستنو بخاطر مهریه بازم اقدام کرده ...

من ازخدا خوشبختی داداشمو میخام ولی وقتی اون همه دارایی برادرمو برده و هنوزم عین کنه ول کن نیستو داره سکه میگیره  انصاف نیس ک بره و خوشبخت شه...

خداوند واقعا عادله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم زندگی خودته و بهتر از همه صلاحت و میدونی اگه واقعا امیدی به رو به راه شدن نداری جدا شو طلاق بد نیست دقیقا به خاطر اینجور شرایط ها هست به حرف های دیگرون گوش نده که میگن نه طلاق بی ابرویی هست و... میتونی خیلی پیشرفت کنی 

هر طور شده بفرستش سره کار.  شده بازبون خوش یا دعوا نزار تنبل بار بیاد. دیدی با دعوا هم نمیره ...

پول نداره ونميده كه بتونم خرج بتراشم بايد از پدرش بخواد از اونام واقعا خجالتم به هر طريقي بگي متوسل شدم بره سركار

من گرفتم پشیمونم

منم پشیمونم 

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
پس چرا من پشیمون شدم با این که  خیلی اذیتم کرد.و سنشم خیلی از من بیشتر شد.

خب همه ک یکی نیستن... اونی ک من میگم با یکی نامزد کرده بود ک اصلا در خورش نبود طرف هیچ جوره درست شدنی نبود دست بزن و فحش و اخلاق داغون و.... 

ولی الان به یکی رفته که اصلا آقاااا هست دو طرف هم با شخصیتن اصلا ادم متوجه میشه اینا نیمه ی هم هستن

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  
زن بردارم طلاق گرف... ما فقط و فقط بخاطر زیباییش بود ک گرفت بودیمش.... همه دارایی برادرمو بعد پنج ...

واقعيتش هيچ زني ديوونه نيس كه خونه زندگيش روخراب كنه شايد اونو داداشت لقمه ي هم نبودن

خب با وجود بچه به طلاق فکر نکن.بخصوص که میگی اخلاقش بد نیست.

البته این مدل زندگیم دلسرد کنندس.

به باباش بگو یه مدت بهش پول ندن تا مجبور شه بره سر کار.

یه تکونی به خودش بده.تو بعد از اون برو سر کار.نذار همه بار زندگی رو دوشت بیفته اونم راحت بخوره بخوابه.

من و خدا💫
پول نداره ونميده كه بتونم خرج بتراشم بايد از پدرش بخواد از اونام واقعا خجالتم به هر طريقي بگي متوسل ...

برو از سوپرمارکت از همه پوشاک فروش از همسایه اینا انقد نسیه بگیر تا یان دم درتون..اونوق ادم میشه میره