2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دیر واسه سقط اقدام کردی اون جنین قلب داره الان روح توش دمیده شده بنظرم سقط نکن گناه داره

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
اگه میدونی تو رو خدا بگو

منم حالم بدتر از تواه با گرمیجات خواستم سقط کنم ولی نشد الان هفته ی هفتمم شوهرمم فهمید باردارم بچه رو میخواد شما نامزدی ،عقدی،یا شرایط مالیت خوب نیس؟؟؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
نمیخوام کارم به کورتاژ بکشه

فک نکنم بکشه ولی شاید این بچه راه نجاتت از این مشاکل باشه

چه راه نجاتی اونم بدبخت میشه مثل خودم

شاید شوهرت با این بچه دلش نرم بشه وضع حاملگیتو ببینه دست بکشه از جنگ و دعوا

خیلی بیشرفه تنبل تر شده

بچه روزیشو با خودش میاره

شوهرت میدونه بارداری؟