2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی مثبته شماهم میبینین

مثبت عزیز دلم منم شب تست دادم اینجوری شد‌گفتم شاید چون شب بود خطا داد صبح هم بیدار شدم سری تست دادم بازم اینجوری بود طاقت نیاوردک رفتم ازمایش دادم دوساعت‌بعد‌جوابش‌اومد‌مثبت بود تازه‌ دوروز هم به موعدم مونده بود مبارکه

فقط میخوام صدای قلبشو بشنوم🥺
تاریخ تخمکگذاریتو بدونی دیگه راحتی 

من کرونا داشتم ۲۱روز قرنطینه بودم بعدتست دادم منفی شدبعدرابطه داشتیم دوباریه هفته قبل پریودی دیگه نمیدونم دیگه عقب انداختم روزپریودی همش حس میکردم الان میشم نگاه میکردم نبودم الانم هیچ علائم یاحس پریودی ندارم فقط کمردرد دارم بی بی زدم ۴روزپیش خیلی هاله کمرنگ انداخت معلوم نیست دوباره ۴روزبعدش امروز زدم اینطورشد

من کرونا داشتم ۲۱روز قرنطینه بودم بعدتست دادم منفی شدبعدرابطه داشتیم دوباریه هفته قبل پریودی دیگه نم ...

نمیدونم والا انشالله مثبت باشه هر چی صلاحه همون بشه کرونا هم اینجا شنیدم تو پریودی اثر داره نامنظم میکنه 

انشالله به زودی من ۵ماه تواقدام بودم ماه قبل کروناگرفتم فقط یه بار رابطه داشتم باورم نمیشه خودمم بخد ...

سلام عزیزم من هنوز پریود نشدم شما چی شد پریود شدین .بهتون گفتم ۱۶باید میشدم فقط لک دیدم قط شد 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه