2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

3258 بازدید | 18 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم میشه حرز رو خودمون بنویسیم رو کاغذ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

آره من برا داداشم خودم نوشتم

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من برا داداشم خودم نوشتم

فدات بعد میشه بگی باید بزارمشکجا و متنشم بهم بگی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یه سری آداب داره که سخته

مبدونی آدابشو؟

بخوام بخرم قیمتش چنده 

من خودم نوشتم حرز صغیر رو...روی کاغذ بدون خط و با وضو ...و روزی که قمر در عقرب نبود....

ولی یه حرز کبیر داره میگن حتما باید رو پوست آهو باشه... من خریدم 200 هزار تومن... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

من شنیدم باید حتما روی چرم نوشته بشه یه نمازم داره باید به نیتش خونده بشه ادابش مفصله.یکی میومد زندگی پس از زندگی اون میفروخت توی پیجش الان فک کنم دیگه تموم کرده

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
من خودم نوشتم حرز صغیر رو...روی کاغذ بدون خط و با وضو ...و روزی که قمر در عقرب نبود.... ولی یه حرز ...

عععع مرسی عزیزم مبارک باشه 

من شنیدم باید حتما روی چرم نوشته بشه یه نمازم داره باید به نیتش خونده بشه ادابش مفصله.یکی میومد زندگ ...

مرسی فداتشم 

فدات بعد میشه بگی باید بزارمشکجا و متنشم بهم بگی

یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ

تو یه پارچه گذاشتیم توی جیبش(وقتی بچه بود چون کوچیک بود دعاش با یه سنجاق میبستیم به لباسش)

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

• این حرز حتما باید با کاغذ و قلمی که ساخته مسلمانان است در ساعت مشتری یا شمس نوشته شود و الا اثری نخواهد داشت. مثلا با نی و جوهر روحانی و پوست آهو یا اگر پوست آهو ندارد روی کاغذ زرد نوشته شود.
  • حتما نویسنده با وضو بوده و بخور خوشبو روشن کند و رو به قبله باشد و حروف کامل نوشته شوند؛ مثلا نون را نکشد و دقیقا به آن شکم بدهد و هکذا سایر حروف. اول سه بار آیه الکرسی بخوانید و به خود و اطراف خود بدمید و همچنین به کاغذ زرد رنگ یا پوست آهو. سپس اصراف عُمّار از مکان را بخوانید. سپس شروع به نوشتن کنید.
  • زمانی که خواستید حرز را به بازو ببندید وضـو بگیرید و چهار رکعت نماز بخوانید، در هر رکعت(حمد) یکبار و (آیه الکـرسى) و (شهداللّه) و (والشمس و ضحیها) و (اللیـل) و (توحید) هر کدام را ۷ بار و چون از نماز تمام شد بر بازوى راست خود بندید تا در محل سختی هـا و تنگی هـا بـه حول و قوه خدا سالم بمانید.
  • سعی شود دعا مانندطومار جمع سود ودر محفظه نقره ای قرار داده شود در غیراین صورت دعا را تا بزنید و آن را چسب بزنید و همیشه همراه خود داشته باشید
    موقع بستن حرز به بازوی راست نباید قمر درعقرب باشد.
  • دقت کنید که این دعا نباید خیس شود.

زکات دعای حرز امام جواد:

• یک مرغ سفید باید بکشید و به فقیر دهید.
  • به مبلغ ۲۰ قرص نان باید وجه بیرون صدقه دهید.
  • به مدت ۷ روز و هر روز دو رکعت نماز برای امام جواد(ع) بخوانید.
ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عععع مرسی عزیزم مبارک باشه 

ممنون عزیزم..این حرز صغیره... یه نماز هم داره

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَ ...

مرسی عزیزم