2777
2789
عنوان

کم خونی شدید

392 بازدید | 17 پست

خانما کسی هست کم خوتی شدید داشته باشه و خیلی لاغر شده باشه؟؟مامانم هموگلوبین خونش رو ۶/۵ خیلی لاغر شده دلیل لاغریش میشه کم خونی باشه؟؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیز بخاطر همونه  کم خونیش از چه نوعیه تالاسمی داره؟

نمیدونم خوتش خیلی اومده پایین یهو😭😭دارم دق میکنم از نگرانی به خدا دیشب تا صب اشک میزیختم ...شنبه قرار ببرمش دکتر خیلیییییب میترسم

سلام خانم میشه بپرسم حال مادرتون چه طوره چون مادرمنم افت خمگلوبین داره و تومدفوعش خونه ۰مرحله چند تو ...

سلام عزیزم 

مامان من شکر خدا درمانش تموم شد و خوب شد 

شماام مامانتون خوب میشه سرطان روده خیلییی درمانش قطعیه خیالتون راحت

سلام عزیزم  مامان من شکر خدا درمانش تموم شد و خوب شد  شماام مامانتون خوب میشه سرطان روده ...

سلام خانمجان عزیزم میشه یکم لزعلایم ش بکی ۰ مرحله چند بود کلونوسکوپی کردین چی گفتن بعدش سی تی کردین ؟الان کامل خوب شددیگه من دارم دق میکنم عزیزم ببخشین

سلام خانمجان عزیزم میشه یکم لزعلایم ش بکی ۰ مرحله چند بود کلونوسکوپی کردین چی گفتن بعدش سی تی کردین ...

درکت میکنم عزیزم 

مامان من شدیدا کم خونی داشت و تو مدفوعش خون سیاه بود نفخ زیادم میکرد 

اندوسکپی شد گفتن معده سالم 

کلونوسکپی شد دکتر دید یه توده داخل روده است فرستاد پاتولوژی اما قبل از جواب پاتولوژی دکتر تشخیص داد که چیه 

بله سی تی هم شدن .....سی تی شکم و لگن میشن که دور ازجون به جاهای دیگه انتقال پیدا نکنه که خداروشکر برا مامان من جوابش خوب بود 

بعد جراحی شون و ۸ جلسه شیمی درمانی  

اصلااااا نگران مباش خداروشکر خداروشکرخداروشکر الان مامان من خوب خوب شده 

من مطمئنم بیمار شماامخوب میشن

Cea هم گرفتین اولش چندبوو؟درمانش چی بود 

مامان من بعدازهر جلسه شیمی درمانی cea میداد 

الانم باید ۶ ماه یه بار بده 

عدد cea نباید بالاتر از ۵ یا ۷ باشه بسته به رنج ازمایشگاه عزیزم

هر سوالی دارید از من بمرسید من در خدمتم گلم .کامل درکتون میکنم

[QUOTE=31630412 زز2]درکت میکنم عزیزم  مامان من شدیدا کم خونی داشت و تو مدفوعش خون سیاه بود نفخ زیادم میکرد  ...[/QUOTE]

ممممنونم عزیزم مممنونم مامان من cEAالان ۶ دکترگفته خیلی جزیی رفته بالا شاید التهاب باشه شایدم نه ۰مامان من میوم رحم داره خونریزیاشم نزدیک یایسگی زیادبوده اول گفتن کم خونی مال میوم ولی خون مخفی داشت تومدفوع

کلا کم خونی ارثی داره اما یک هو شد ۷ وفقر آهن زیادگرفت ۰دوکیسه خون گزفت بهترشد اما کلونوسکوپی هم نتونست بگیره چون نتونست کامل دارو رابخوره حالا پس فردا باز نوبت کلو داره۰ سونو ش خوب بود سی تی هم یک ۶ ماه پیش داد خوب بود اما حالا هنوز ندداده