2777
2789
عنوان

خواهرم بچه 6 ماهشو میزنه 😭 😔 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 72 پست
حالا چرا سیلی میزنه بیشعور. نمیگه بچه چشمش ضعیف میشه یا سر درد میگیره😢من میزنم دمه کونش😂😂😂مای بی ...

عزیزم😂 

منم حرصم بگیره میزنم رو پای خودم اونم تقلید میکنه میاد میزنه رو پام😬😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدا دیگه فایده نداره، از همین الان داره لطمه میزنه به روحیه بچش بعد پس فردا با خودش میگه مگه چیکار ...

نه عزیزم ربطی به قبل بارداری نداره

ببین من خودم افسردگی بعد زایمان گرفتم تا۴۰ روز البته نه زدن نوزاد فقط گریه میکردم زیاد نمیتونستم شیربدم و کلا عصبی وبیخواب بودم

دکتر رفتم گفتم کاش قبل بارداری یا یارداری دارومیگرفتم

گفت ربطی نداره شما اگه هورمونهات صد بوده بعد زایمان میشه صفر

باید بلافاصله بعد زایمان نشانه دیدی بری دکتر سریعا تاثیرمیذاره کاربه کتک و فحاشی و... نمیرسه

به این خانم توجه نشده فقط قضاوتش کردن

بچه اس چرا بچه دارشد لیاقت نداره ظالمه و ..

خیلی اشتباه میکنیم

دکتری که من رفتم متبحره استاد دانشگاه تهرانه

عزیزم😂  منم حرصم بگیره میزنم رو پای خودم اونم تقلید میکنه میاد میزنه رو پام😬😂

😂چ گیری کردیم از دست اینا. الان یه ساعته آویزونمه هی نق میزنه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

الهی بمیرم واسه اون بچه😐💔

من جات بودم ک برش میداشتم تا ابجیم بره درمان شه افسردگی بعد زایمان ک میگن اینه

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
سنش خیلی کم هم نیست مثلا ۱۶ ساله نیست که ! والا ۱۶ ساله دیدم که بچه دوست داره داشته باشه و اینطور ن ...

دقیقا نیاز به کمک داره بنده خدا

متوجه زدنش نیس

شاید جزافسردگی خیلی بی مهری دیده ازاطرافیانش

و.... ماخبرنداریم 

درمقام قضاوت نیستیم

الهی بمیرم واسه اون بچه😐💔 من جات بودم ک برش میداشتم تا ابجیم بره درمان شه افسردگی بعد زایمان ک ...

منم افسردگی گرفتم تازه فقط بیخوابی بود نوزاد روگذاشتم پیش مادرم

دوروز اومدم سرخونه زندگیم حسابی خوابیدم و ناهارشام باهمسرم بیرون میرفتیم وگردش

سریع ریکاوری شدم

عزیزم مادرشه نامادریش نیس که بهش تحمیل شده باشه این خانم اگه بچه رودوست نداره یاهردلیلی باید روانکا ...

من مامانم سرم حامله بوده ۹ماه قلیون میکشیده

بعدم شیرخوار بودم منو داده بابام رفته قهر😐 اینارو خودش قبلا بهم گفت

همچین مادرایی زیادن