2777
2789
عنوان

کمک 😭😞

156 بازدید | 12 پست

حالت تهوع دارم حس میکنم غذایی که ظهر خوردم با شب تو گلوم گیر کردن هنوز اما بالا نمیارم چیکار کنم میل به هیچی هم ندارم😭😭😭😭ای خدا

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص دمیترون برا حالت تهوع آب رو آتیشه 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
عرق نعنا. 

وای اسم هر چی و میارید حالت تهوع ام لیشتر تحریک میشه😭😭😭

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
قرص دمیترون برا حالت تهوع آب رو آتیشه 

ضعف دارم واسه معدم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ضعف دارم واسه معدم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

نه اصلا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه برا حالت تهوع چه کم چه شدید یا دلشوره استفراغ اینا آب رو آتیشه دو دقیقه ای بعذه خوردنش خوب میشی 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
نه اصلا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه برا حالت تهوع چه کم چه شدید یا دلشوره استفراغ اینا آب رو آتیشه دو دقی ...

مرسی گلم امروز تولد شوهرمه نمیخوام حالم بد باشه 😞❤