2777
2789
عنوان

دلخوری شوهرم

2859 بازدید | 77 پست

سلام

منووشوهرم تیرماه ی دعوای لفظیه شدیدداشتیم شوهرم برگشت بهم گفت بروخونه بابات منم عصبانی شدم گفتم مهریموبده برم جاخوردازحرفم گذشتوالان بعدازاون بحث شوهرم سردشده وازم فاصله میگیره تاحالاسابقه نداشته اینطوری رفتارکنه اصلاهم بهم پول نمیده،لطفاکمکم کنیدفک میکنیدبخاطراینک گفتم مهریه موبده ناراحت چیکارکنم ازدلش دربیارم اخه بین منووشوهرم خیلی چارچوب واحترام هست

خدایا!من یاغی نیستم✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بزیز من تهدیدش کردی فکر کرده دنبال بهونه ای قشنگ یا شام خوب درست کن باهاش حرف بزن بیشتر مشکلات با ...

راست میگی زنامشکلاتوبزرگ میکنن اصلااونقدسکوت میکنه وسرده ک جرئت حرف زدن ندارم یعنی منم دارم سردمیشم😔

خدایا!من یاغی نیستم✋

به نظرم سعی کن باهاش عادی رفتار کنی اما یه کم محیط خونه رو صمیمانه تر کن و بهش برسون که دوستش داری بذار خودش به خالت عادی برگرده

بعد که یک کم بهتر شد با هم صحبت کن بذار اونم گله و‌شکایتشو بگه شما هم بگو

از تیر خیلی گذشته دیگه

به نظرم سعی کن باهاش عادی رفتار کنی اما یه کم محیط خونه رو صمیمانه تر کن و بهش برسون که دوستش داری ب ...

اره شوهرم کلاتوخودش میریزه وسکوت میکنه،اخه من هی نزدیکش میشم میبینم سردرفتارمیکنه منم فاصله میگیرم بدترمیشه منم تاحدی ظرفیت دارم

خدایا!من یاغی نیستم✋
اره شوهرم کلاتوخودش میریزه وسکوت میکنه،اخه من هی نزدیکش میشم میبینم سردرفتارمیکنه منم فاصله میگیرم ب ...

درک میکنم اما یه مدت سعی کن بی توقع محبت کنی، جوری که احترام خودتم حفط بشه و بهت توهین نکنه چون هرقدر توهین کنه از هم بیشتر فاصله میگیرین

ببین اگه کاری هست که شوهرت از انحام دادنش لذت میبره مثلا مهمونی،طبیعت گردی،کوهنوردی،غذای خاصی‌ اونا رو درست کن بذار ی کم یخش اب شه بتونین صخبت کنین

درک میکنم اما یه مدت سعی کن بی توقع محبت کنی، جوری که احترام خودتم حفط بشه و بهت توهین نکنه چون هرقد ...

حرفات کاملادرسته یخ شوهرمن فقط بانزدیک شدن بهش ومحبت فراوان وهمه جوره اب میشه شوهرم سخت اعتمادمیکنه شایدمیترسه ازمحبت کردن من چون احتمال اینکه صوری باشه بناب اون حرف توبحثمون

خدایا!من یاغی نیستم✋
حرفات کاملادرسته یخ شوهرمن فقط بانزدیک شدن بهش ومحبت فراوان وهمه جوره اب میشه شوهرم سخت اعتمادمیکنه ...

آهان فهمیدم شوهرتون چه مدلیه،پس با عمل بیشتر بهش ثابت کن دوستش داری ،یکی دو روزه هم درست نمیشه یکی دو‌هفته سعی کن کارهایی که دوست داره براش انحام بدی

مثلا شوهر من اگه باهاش فوتبال ببینم یا به خانواده ش زنک بزنم یا کارهای این مدلی خوشش میاد سر حرف باز میشه

مستقیم هم گله و شکایت نکن،بذار سه چهار بار با هم دوستانه صخبت کنین ،اصلا حرف از بحثای قبلی نزن انکار اونا اصلا پیش نیومدن،وقتی‌ک کاملا با هم اوکی شدین اگه بخثی داشتی بگو

آهان فهمیدم شوهرتون چه مدلیه،پس با عمل بیشتر بهش ثابت کن دوستش داری ،یکی دو روزه هم درست نمیشه یکی د ...

اره شوهرم فقط عملوقبول داره میدونی دوستداره عین ی بچه بهش محبت کنم فقط فقط عمل،حرفات کاملادرسته وخیلی کمکم کردممنونم عزیزم

خدایا!من یاغی نیستم✋

ازحرفت ناراحت شده 

باهاش صحبت کن و بگو که عصبانی بودم یک چیزی گفتم 

ازته دلم نبود منتورو خیلی دوست دارم و ازاین حرفا 

با عمل بهش ثابت کن که زندگیت و دوست داری

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
ازحرفت ناراحت شده  باهاش صحبت کن و بگو که عصبانی بودم یک چیزی گفتم  ازته دلم نبود منتورو ...

منم ازحرف اون ناراحت شدم وعصبانی شدم گفتم خیلی سردشده

خدایا!من یاغی نیستم✋

باهاش جدی صبحت کن و بگو ک اشتباه کردی و وسط عصبانیت یه چیزی گفتی که لجبازی کرده باشی ولی الان پشیمونی و معذرت میخوای و مثل قبل باشیم بعدم بوس و بغل تامام

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)

بنظرم با مشاور صحبت کنی بهتره 

ارث یک گفتن تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ولی بعضی صحبت‌ها جالب نیست بنظرم حرف ایشون هم جالب نبوده که برین خونه مامانت اینا ، پس حق داری خودت هم ناراحت باشی ، از نظر من خودتو دست پایین نگیر چون توی دعوا شما تنها صحبت کننده نبودی ، برای همین پیشنهاد کردم با مشاوره صحبت کنی و جزییات رو بگی ولی نه فقط حرف خودتو ، حرفهای ایشونو هم بگی و راهنمایی بگیری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
منم ازحرف اون ناراحت شدم وعصبانی شدم گفتم خیلی سردشده

مردا حرفایی که خودشون میزنن هیچ حساب نمیکنن 

ولی زن یک حرفی میزنه اینطوری باد میکنن

کم کم خوب میشه تو بهش محبت کن 

چند وقته اینطوریه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️