2777
2789
عزیزم😂اشکال نداره فدا سرت.. ن من نبودم چون خیلی وقتم هس اصلا از شوهرم عکس نزاشتم. 

منم دارم راجع به ۲ سال پیش حرف میزنم

شایدم بیشتر

به هرررر حااال انشالله روز به روز از هم راضی تر و کنار هم شادتر باشین ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم راجع به ۲ سال پیش حرف میزنم شایدم بیشتر به هرررر حااال انشالله روز به روز از هم راضی تر و ...

آهان ن گلم من نبودم پس کلا چون خاموش بودم و این اولین کاربریمه ک عضوشدم پارسال

لطف داری ممنون عزیرم همچنین 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
باشه مرسی

بعدم عزیزم ی چیزو باید بدونی

شما مامان ی گل دختری

مامان بودن خیییلی سخت  و خیلی گرامیه

این دختر خانومای ۲۰ ساله ی نازنینی که اینجا عکسشون بود، هنوز  سختی واقعی زندگی رو نچشیدن 

به امید خدا اونام ازدواج جیکنن

بعدها مامان میشن

اون وقت مثل هم میشیم 😁

من الان ۲۸ سالمه، همه میگن ۳۰، ۳۲ ساله میزنی

به نظرم مامان بودن تاثیرگذارترین فاکتور تعیین سن و ساله

بعدم عزیزم ی چیزو باید بدونی شما مامان ی گل دختری مامان بودن خیییلی سخت  و خیلی گرامیه این د ...

آره به خدا  هیچ کی منو  تاحالا  به سن واقعیم نگفته☺

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
عینک جدیدت ببینم.. من عشق عینکم😁

گذاشتم  عزیزم  بچه هام  خوابن  خونه هم تاریکه  امدم  توی اتاق دیگه  عکس گرفتم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
من حالم گرفته میشه ولی باز به شکل بیمارگونه ای از همه میپرسم که فک میکنی من چند سالمه؟؟؟؟ اونام می ...

منم  همینطور🤣🤣🤣

هرکی ازم  میپرسه چند  سالته    میگم  به نظرت  چند میخورم   اوناهم  سنمو  بالا میگن😂

گذاشتم  عزیزم  بچه هام  خوابن  خونه هم تاریکه  امدم  توی اتاق دیگه&nbs ...

ای وای عزيزم شرمنده اذیتت کردم بخدا.. منم عینک قبلیم کائوچو مشکی بود هم اخمو نشون میداد هم سن بالا ایندفه این فلزی طلایی گرفتم صورتم باز ترشده.. عینک جدیدت هم مبارک خوشگله👍😍

ای وای عزيزم شرمنده اذیتت کردم بخدا.. منم عینک قبلیم کائوچو مشکی بود هم اخمو نشون میداد هم سن بالا ا ...

ای وای عزيزم شرمنده اذیتت کردم بخدا.. منم عینک قبلیم کائوچو مشکی بود هم اخمو نشون میداد هم سن بالا ا ...

دشمنت شرمنده باشه  به خاطر کیفیت دوربین گوشیم  گفتم

همینی که تو عکس پروفایلتون رو چشمته؟ اره این خیلی خوبه

بله گلم.. من هرسال عینک میخرم امسال اینو گرفتم.. بعضیا میگن بزرگه ولی خو برا منی ک 15 ساله عینکی ام خیلی راضی کننده اس نسبت ب عینک های قدیم ک یه خط نازک بودن😁