2777
2789
ن عزيزم شوهر من اصلا عینک طبی نمیزنه اشتباه گرفتین گلم.. همیشه بدون عینک. دفه اوله با عینک آفتابی می ...

ئه؟؟؟

ای بابا 

اشتباه میزنم پس 😁

اتفاقا اونام نسبت فامیلی داشتن و بینهایت به هم شبیه بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم  زاویه عکسم خوب نیست  چون  دخترم  عکسو ام گرفته چکار کنم سنم کمتر معلوم ...

ببین من رنگ موم تیره بود همیشه وقتی روشن گذاشتم همه گفتن چهرت باز شده و بهت میاد.. برو دکلره کن و یه رنگ خوشگل بزار ن خیلی روشن ن تیره.. ابروهام فکنم نزدیک ب همن یکم فاصله بده و دمشو کوتاه نکن بزار بلند بشه. رنگم بکن همیشه ابروهاتو.. منم بینیم بزرگه عینکی ام ولی اصلا دوس ندارم ن چشمام و عمل کنم ن دماغمو😂😂

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
ئه؟؟؟ ای بابا  اشتباه میزنم پس 😁 اتفاقا اونام نسبت فامیلی داشتن و بینهایت به هم شبیه بودن

عزیزم😂اشکال نداره فدا سرت.. ن من نبودم چون خیلی وقتم هس اصلا از شوهرم عکس نزاشتم. 

ببین من رنگ موم تیره بود همیشه وقتی روشن گذاشتم همه گفتن چهرت باز شده و بهت میاد.. برو دکلره کن و یه ...

مثل منی😎

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
میدونم  زاویه عکسم خوب نیست  چون  دخترم  عکسو ام گرفته چکار کنم سنم کمتر معلوم ...

عکستو بردار.. ببین مدل آرایشم عوض کن..حتی رنگ رژت