2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 46 پست
درست ميشه نگران نباش اين همه خوب كم كردي خوش به حالت

هر کی بخواد حاضرم کمکش کنم کم کنه الا یه خانمه تاپیک زده شوهرم بهم گفته بزرگترین آشغال تهران چشام بخاطرش خیس شد آخه چچرا اینقدر فقر فرهنگ داره شوهرش از اونطرف خانمه چرا باید اینقدر خودسو ول کنه هکسر اینو بهش بگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کی بخواد حاضرم کمکش کنم کم کنه الا یه خانمه تاپیک زده شوهرم بهم گفته بزرگترین آشغال تهران چشام بخ ...

اگه ممكنه برام توضيح ميدي روش لاغريتو؟؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اگه ممكنه برام توضيح ميدي روش لاغريتو؟؟

ببین من ۵ ماهشو تحت نظر دکتر کم کردم اما ماه آخر دیدم خودم اومده دستم قلق بدنمو یاد گرفتم آخه من قبل زایمانم ۹۴ کیلو شدم بعد ۸ ماه رژیم گرفتم به ۷۳ رسیدم باردار شدم بچمو به دنیا آوردم و اولین روز غذا خور شدنش منم شروع کردم به رژیم دیدم با پسرم نمیتونم باشگاه برم تو شهری هم که زندگی میکنم غریبم کسی نیس پسرمو بگیره برم باشگاه حلقه خریدم از روزی ۲۰ دقیقه شروع کردم دیگه اومد دستم که چیکار کنم با دکترم در موردش حرف زدم گفت دیگه متوجه شدی چطوری بخوری چقدر بخچری ماه آخر دیگه خودم دارم کم میکنم 

ببین من ۵ ماهشو تحت نظر دکتر کم کردم اما ماه آخر دیدم خودم اومده دستم قلق بدنمو یاد گرفتم آخه من قبل ...

چه خوب.در هر صورت اراده عالي داري موفق باشي

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا