2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نکنه گلم.آره خیلی زجر آوره وقتی به اون شدت گریه کنن وکاری از دستت برنیاد😭ولی میگذره ان شاءالله ...

قروزت برم ان شاالله خدا به همه کمک کنه و جدای از اینا که چیزی نیست گره از کار همه باز بشه 

من عاشق نی نی ام
من به دخترم قطره بی بی کر میدم و گاهی گریپ میکسچر شیر خشکی هست خیلی هم نفخ میکنه ولی خداروشکر تو این ...

مممنونم مرسی اره امتحان میکنم حتما 

من عاشق نی نی ام
اووه. پسر من ۲۱ ماهشه الانم کرونا گرفته. مادرش بمیره زیره سرمه. فعلا خوب نشده که هیچ انگار به مواد غ ...

عزیزدلم خدا شفا بده همه مریضارو... بچه های ما هم همینطور. انشالله ک  زود خوب بشه.

خدایا شکرت❤
اره دقیقا همینجوریه 

سلام ببخشید از دیروز نیومدم سر بزنم بچه شما کولیک داره نگران نباشید این یک بیماری نیست موقتی است قطره ایزی کول رو می تونید قبل از شیر دادن تایم هایی که به زمان  کولیک نزدیک میشوید بدهید ۵ قطره مهمترین چیز حفظ خونسردیتون است رژیم غذایی شما خیلی مهم است این چند وقت به هیچ وجه شیر و غذاهای نفاخ میل نکنید نهایتا یه ماه طول می کشه اوجش هم هفته ۶ است از خانواده یا همسرتان کمک بگیرید بچه رو بین پتو خودش قرار بدهید و دو طرفش رو نگه دارید و تکان دهید خیلی به ارامشش کمک میکنه صدای جارو برقی یا سشوار برای خواب کودک رو از نت دانلود کنید و براش بذارید شبیه صدای رحم مادر است خیلی بهش آرامش میدهد موقع کولیک سعی کنید حواسش رو پرت کنید به بیرون از خونه بروید یا داخل ماشین فن ماشین رو روشن کنید یا داخل خونه براش جارو برقی روشن کنید فقط باید حواسش پرت بشه این مشکل بچه های سالم است نگران نباشید بازهم سوالی بود در خدمتم