2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 68 پست
خواهش میکنم من خودم بارداری اولمه ولی خب همش درحال تحقیقم که بعد زایمان هول نشم ندونم چیکار کنم  ...

اره ولی دلت کباب میشه عین گوجه قرمز میشه بچه م 

ان شاالله به سلامتی و بی دردسر زایمان کنی گلم 

من عاشق نی نی ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ولی دلت کباب میشه عین گوجه قرمز میشه بچه م  ان شاالله به سلامتی و بی دردسر زایمان کنی گلم& ...

الهی بگردم🥺ممنونم عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بمیرم الهی آدم دلش میسوزه وقتی کاریم از دستت برنمیاد   : /discussion/topic/7224307/%da%a9%d9%88%d9%84%db%8c%da%a9-%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%af?postId=207125015

خدا نکنه گلم.آره خیلی زجر آوره وقتی به اون شدت گریه کنن وکاری از دستت برنیاد😭ولی میگذره ان شاءالله ،هرچند سخت.پدیلاکت و گرایپ میکسچر و ماساژ درمانی و دارو گیاهی .من تا ۸ ماه عذاب کشیدم تا اینکه یکم بهتر شد.الهی گل پسرت خیلی زود خوب بشه❤

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من به دخترم قطره بی بی کر میدم و گاهی گریپ میکسچر شیر خشکی هست خیلی هم نفخ میکنه ولی خداروشکر تو این سه ماه اصلا گریه های شدید نداشته آروغش رو خوب میگیرم یکم که بی‌تابی میکنه بغلش میکنم کمرش رو شکمم باشه یعنی روش به اطراف ساکت ساکت میشه 

گهواره ننو و دور زدن با ماشین هم عالیه یه موقع شروع کرد جیغ زدن سری بذار تو پارچه دوتایی تابش بدین ساکت ساکت میشه من اصلا اذیت نشدم شبام راحت می‌خوابه این کارارو میکنم 

قنداق هم خوبه زود خوابش میبره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من بارداری اولم هستش کولیک چی هست میشه توضیح بدی عزیزم

حتما در موردش تو نت مطالعه کن چون همه بچه ها دارن تا قبل چهار ماهگی که سیستم گوارششون کامل نیست این مشکلات دارن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۴ ماهو نیم هنوز. بچه شما چند وقتشه ؟ کی خوب میسه؟ اثلا خوب شدن داره منکه خیلی خستم

جز شیر که چیزی ندادیش ؟ چون تا چهار ماهگی باید خوب شن قبل چهار ماه چون سیستم گوارش کانل نشده اگه چیزی بخوره دیرتر خوب میشه قطعا ندادید الان تا شش ماه چیزی نمیدن ایشالا خوب میشه نگران نباش من اصلا اذیت نشدم کامنت گذاشتم که چیکار میکم

جز شیر که چیزی ندادیش ؟ چون تا چهار ماهگی باید خوب شن قبل چهار ماه چون سیستم گوارش کانل نشده اگه چیز ...

ممنون عزیزم . بچه من رفلاکس الرژی داره . نه اصلا چیزی نمیتونه بخوره بجز شیر خشک مخصوص

خدایا شکرت❤

بچه دومم وقتی به دنیا اومد من از اول رژیم گرفتم نه حبوبات خوردم.نه لبنیات .خیلی اروم بود .الان ک 8ماهس بعضی چیزا رو یولش یواش اصاف میکنم به همون مقدار گریه اش بیشتر میشه .البته الرزی خفیفی هم داره دخترم

روغن زیتون ماساژبده دورنافش جهت عقربه های ساعت روزی دوبار..خودتم اصلا وابداچیزای نفاخ نخور من تادوماه دعایت کردم خیلی خوب بود..البته من هرروز زیره پودرشو رازیانه هم دم میکنم باعسل میخورم قطره بی بی کر هم میدم روزی ۵قطره

۴ ماهو نیم هنوز. بچه شما چند وقتشه ؟ کی خوب میسه؟ اثلا خوب شدن داره منکه خیلی خستم

اووه. پسر من ۲۱ ماهشه الانم کرونا گرفته. مادرش بمیره زیره سرمه. فعلا خوب نشده که هیچ انگار به مواد غذایی دیگه هم حساسیت داره. نمیدونم گاها چی میخوره که پشت زانو و آرنجش خشک و پوسته میشه. دکتر میگه خودت باید پیدا کنی

اووه. پسر من ۲۱ ماهشه الانم کرونا گرفته. مادرش بمیره زیره سرمه. فعلا خوب نشده که هیچ انگار به مواد غ ...

ای خدا عزیزه دلم ان‌شاالله زود زود خوب میشه 

من عاشق نی نی ام