2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا حق شناس

117 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، در یک دوره حداکثر 7 روزه که قاعدگی باشه و نیاز به ناعب داشته باشید من میتونم براتون بخونم بدون دریافت هزینه و با دعای خیرتون. انشالله حاجت روا باشید. اگ خواستید پیام بزارید. 

عزیزم نیتتون از این تصمیم فقط ثوابه؟یا تاثیرات دیگه ای هم داره؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیتتون از این تصمیم فقط ثوابه؟یا تاثیرات دیگه ای هم داره؟

سلام عزیزم راجع به چله اش سرچ بکنین تو اینترنت هست، و من خودم این چله رو انجام دادم و نیت کردم اگ انشالله کارها جوریکه خواستم پیش رفت برای یک نفر هم کمک کنم. برای همین این تاپیک رو زدم.

سلام عزیزم راجع به چله اش سرچ بکنین تو اینترنت هست، و من خودم این چله رو انجام دادم و نیت کردم اگ ان ...

سلام گلم

میدونم چجوریه فقط میخواستم هدفتونو بدونم من خودمم قبلا برای کسی یک روزشو انجام دادم خواستم بدونم شما نیتت چیه شاید بتونم منم یاد بگیرم😃

من تا حالا چهل روز نتونستم انجام بدم شما از تجربه ی خودتون تعریف میکنین؟اگر دوست دارین با جزئیات بگین

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
سلام گلم میدونم چجوریه فقط میخواستم هدفتونو بدونم من خودمم قبلا برای کسی یک روزشو انجام دادم خواستم ...

عزیزم من خیلی حاجتم برام مهم بود همین باعث شد که چله رو کامل انجام بدم، اگه نه قبلا چله های ساده تر هم نتونسته بودم انجام بدم چون شاید اون حاجت ها خیلی برام مهم نبودند، اما این سری واقعا چشم امیدی جز نذر و دعا نداشتم و برام هم خیلی مهم بود. البته حاجت من از نظر زمانی هنوز یکم دیگه زمان میبره و 100درصد تموم نشده ولی تا اینجای کار خداروشکر خوب پیش رفته، امیدوارم اون تایمی هم که مونده بسلامتی و خوشی تموم بشه. انشالله همیشه حاجت روا باشید. التماس دعا دارم عزیزم

عزیزم من خیلی حاجتم برام مهم بود همین باعث شد که چله رو کامل انجام بدم، اگه نه قبلا چله های ساده تر ...

ممنونم عزیزم إن شاء... حاجت شما هم به طور کامل برآورده به خیر بشه

2790
2778
2791
2779
2792