2777
2789
عنوان

کار شغل درامد

208 بازدید | 14 پست

اگه ی کار برای شوهرتون جور بشه د مجبور باشین ی مدت خونتون ی شهر باشه خودتون ی شهر دیگ باشین شما خونه پدرتون همسرتون هم خونه مادرش قبول میکنین که با شوهرتون برین با توچه به دخالت های مادر شوهر شاید یک سال این شرایط طول بکشه 

تعداد رای : 16
نظرسنجی
بله همراه شوهرم میرم
9
56%
ن قبول نمیکنم همون سر کار قبلی بهتره
7
43%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سوالت واضح نبود ولی زندگی با مادرشوهر کلا جنجال آفرین هست  اگر میتونی کنار بیای همه جوره ...

قرار نیست باهاش زندگی کنم کاملا موقتی قراره بریم شهرستان ولی خونمون تو همون شهری می مونه که هست اگ کار جور شه می مونیم خونمون میاریم 

قرار نیست باهاش زندگی کنم کاملا موقتی قراره بریم شهرستان ولی خونمون تو همون شهری می مونه که هست اگ ک ...

خب ممکنه با چالش هایی روبرو بشی 

با دخالت فوضولی کنجکاوی و ...

اگر میتونی تحمل کنی برو 

بستگی به ظرفیت خودت داره

اگه هم رفتی مدیریت کن تا زندگیتون دچار مشکلات نشه 

اره مشکلم همینه که یکم زود رنجم تحملم کمه 

اگر تحملت کمه یعنی تاب آوری ت پایین یعنی ممکنه زود عصبانی بشی و یعنی ممکنه دعوا درست بشه 

یا باید خودتو تغییر بدی و صبور شی یا باید نری 

ولی بلندمدت نگاه کن به شرایط زندگیم 

ببین ارزش داره برای بلند مدت که همچین کاری کنی ؟

خب ممکنه با چالش هایی روبرو بشی  با دخالت فوضولی کنجکاوی و ... اگر میتونی تحمل کنی برو  ...

شوهرم دوس داره بریم ولی من میگم اگ بریم یک سال بلا تکلیف یک روز خونه این یک روز خونه اون حالا معلوم نیست ببینم کار جور بشه یا ن 

شوهرم دوس داره بریم ولی من میگم اگ بریم یک سال بلا تکلیف یک روز خونه این یک روز خونه اون حالا معلوم ...

خونه خانواده ها قراره مستقر بشید اصلا پیشنهاد نمیکنم

واقعا مشکل آفرین هست 

دیگه با خودتونه ....

قرار نیست باهاش زندگی کنم کاملا موقتی قراره بریم شهرستان ولی خونمون تو همون شهری می مونه که هست اگ ک ...

عزیزم چه اشکالی داره بخاطر همسرت کمی سختی بکشی بلاخره اونم برای کار داره می‌ره ومطمئن باش اگرباهاش نری همیشه یادش میمونه که تنهاست گذاشتی باهاش برو بلاخره ازدواج کردید که باهم زندگی کنید اینجور هم شوهرت دلگرمتره هم خودت کنارشی و حواست بهش هست وخیالت راحته 

خونه خانواده ها قراره مستقر بشید اصلا پیشنهاد نمیکنم واقعا مشکل آفرین هست  دیگه با خودتونه .. ...

بله منم دقیقا همین به شوهرم میگم که واقعا شرایط سختیه و مشکل به و جود میاد 

عزیزم چه اشکالی داره بخاطر همسرت کمی سختی بکشی بلاخره اونم برای کار داره می‌ره ومطمئن باش اگرباهاش ن ...

حالا فکرام خوب بکنم شاید قسمت به رفتن شد ممنونم از شما

بله منم دقیقا همین به شوهرم میگم که واقعا شرایط سختیه و مشکل به و جود میاد 

اره مشکل پیش میاد و پای دخالت ها رو باز میکنید

دیگه اون موقع زندگیتون مال خودتون نیست اون استقلال رو ندارید یا اگ دارید کم هست حریم ها میشکنه