2821
2789
عنوان

مروارید اصل

200 بازدید | 11 پست

سلام دوستان رفتم امروز جواهر فروشی قیمت دستبند مروارید اصل میداد ۵۰۰ هزارتومان داخل نخ بود یعنی اصل بود برم بخرم 

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نشانه های مروارید اصلو بخون تو اینترنت، من یدونه دارم واقعا باهاش تطبیق دادم اوکی بود

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خودت چی فکر میکنی؟

خیلی دلم میخواد 

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

خودت چی فکر میکنی؟

اومدم کمک بگیرم 

برا این جور چیزا باید از جاهای معتبر خرید کنی

معتبر یعنی چجوری میشه توضیح بدید

مروارید پرورشی شباهت بسیار زیادی به مروارید طبیعی دارند با این تفاوت که هسته گذاری در آنها توسط انسان انجام میشه و معمولا به ۲ دسته مروارید اب شور و اب شیرین تقسیم میشن....

http://almasin.com/

دستبند های طلا با مروارید اصل(پرورشی) الماسین آذر. www.almasin.com
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792