سیندرلا_1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 850 عنوان جهازیه +عکس 740 بازدید | 56 پست خانوما من دارم خرید جهازیمو انجام میدم بهم کمک کنین بهترینشو بخرم بعد چیدمان از کل خونه براتون عکس میزارم فقط به کمک شماها نیاز دارم واسه همین چند تا عکس میزارم هر کدوم خوشتون اومد لایک کنین و نظر بدین انتخاب منم راحت تر باشه 1400/06/18 | 20:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 باش دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 باش😍 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
setyyyyyy عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 6450 اگ میتونی چوب طلایی نگیر از مد میوفته قدیمی میشه خدایا شکرت
حضرت_عشق7898 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 5324 مبل دومی قشنگ تر از اولی صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼