2777
2789
هیچی😭یکی بهم حرف زد😭دلم میخواد از اینجا برم اصلا فرق شوخی و جدی رو متوجه نمیشن😢💔

اینجا همینه بعضیا فقط دهنشون باز میکنن چرت و پرت میگن بی خیال شو

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

یبارم ۶ ماه پیش سوار سرسره شدم نمیدونم چیشد یهو مانتو کشیده شد از پشت جر رفت رلم گفت پاشو دیگه چرا نشتی گفتم تو برو من نمیام گفت پاشو گفتم برووووو یهو دستمو کشید بلندم کرد جر رفتگی مانتومو دید تو پارک جر خورد از خنده بی شعور

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی😭😭بگو برم سراغش بیجنبه رو

نمی دونم فقط بهش گفتم شوخی کردم و رفتم بیرون از تاپیکش😭

تو رو دیدم بعدش لایکت کردم😂

خیلی راحت قضاوت می کنن اینجا

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
نمی دونم فقط بهش گفتم شوخی کردم و رفتم بیرون از تاپیکش😭 تو رو دیدم بعدش لایکت کردم😂 خیلی راحت قض ...

عاها 

جان جان😂

اره بابا

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
(جان من نگید چه عزیتی کردی😂)یه بار تو مدرسه یکیو عزیت کرده بودم بعد فرداش مامانشو آورد ازم پرسید ما ...

(چ اذیتی 😬😁

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
بگم بازم یا خوبه

بگو دیگه تاپیک باز گذاشت واسه سوتی 

(چ اذیتی 😬😁

خوشم میاد چجوری دست میزاری رو قسمتی که نخواستم بگم😐😂😂😂

به کسی نگیاااا👀ولی صندلیشو برعکسی کرده بودم کیفشم گذاشته بودم زیر نمیکت با ماژیک رو نمیکت براش نوشته بودم بچع خر کردن چه حالی داره البته وقتی کوچیک بودم اونم خیلی دختره بدی بود یادمه😐😂😂😂

غربت تموم عالمه :‌)
اینجا همینه بعضیا فقط دهنشون باز میکنن چرت و پرت میگن بی خیال شو

من اصلا به کتفم نیستا😂😜ولی اینقدر راحت زود قضاوت کردن کار یه آدمیه که بالا خونه رو داده اجاره

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
عاها  جان جان😂 اره بابا

😂😜❤🌹

پس وایسا شام بخورم بیام

نوش جونت❤🌸