2777
2789
عنوان

حسادت

145 بازدید | 15 پست

سلام دوستان چه اتفاقی میوفته که بعضی خانوما بهم حسادت میکنن در ظاهر دوستن  اما در واقع دشمنی دارن با طرف مقابل و میخوان زندگی ها رو از هم بپاشونن ؟  

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من به خاطر رابطم باهمسرم باهرکی یکم صمیمی شم میشه دشمن خونیم 

آره تا نفهمن تو هم مشکل داری تو زندگیت حسادتشون گل میکنه 

خودمون زن هستیم ولی از زن جماعت زیاد دوست در نمیاد .من دوست داشتم آجی آجی از دهنش نمیوفتاد صبح که بیدار میشدیم اولین پیام صبح بخیر بود یه نارویی زد دو سال تو شوکش بودم فقط.دوستای دختر واقعا ترسناکن چون اکثرا به خونت تشنه ان

راستش من حس میکنم اکثر خانوما انگار حس حسادت درونشون وجود دارن(دقت کنید نگفتم همه) مثلا من حتی نزدیک ترین کسام،صمیمی ترین دوستم،دخترخالم که مثل خواهرمه قشنگ هرازگاهی حس میکنم وقتی به موفقیتی میرسم حسودیشون میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
خودمون زن هستیم ولی از زن جماعت زیاد دوست در نمیاد .من دوست داشتم آجی آجی از دهنش نمیوفتاد صبح که بی ...

دقیقا همینجوریه تا ببینن یه کم حالت خوبه یا یه پیشرفتی کردی جوری میکوبنت بیا و ببین 

راستش من حس میکنم اکثر خانوما انگار حس حسادت درونشون وجود دارن(دقت کنید نگفتم همه) مثلا من حتی نزدیک ...

منم موافقم حسادت تو اکثر خانوما هست اما بعضیا هم حسرت میخورن

مثلا من دانشجوی علوم پزشکیم دوماه پیش واکسن زدم وای از واکنش اطرافیان تا یه هفته تو شوک بودم انقدر که حسودیشون شده بود من کپ کرده بودم والا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
 دقیقا همینجوریه تا ببینن یه کم حالت خوبه یا یه پیشرفتی کردی جوری میکوبنت بیا و ببین 

تا وقتی غمی داری اکی هست همه چیز .وقتی کارت معمولیه تیپت معمولیه... خدا نکنه شغل خوبی گیرت بیاد خواستگار خوبی پیدا کنی موقعیت خوبی نصیبت شه .تبدیل میشن به بدترین دشمن اونم با اطلاعات کامل برای ضربه زدن 👌