2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی

158 بازدید | 25 پست

خانمایی ک بی حسی کردین 

لطفا میگین وقتی امپول بی حسی زدن بعدش چجوری بود 

پاتون داغ شد یا سنگین یا... از کجا میفهمین 

ینی وقتی بی حسی زدن چه حسی داشتین تو پاتون 

دوم اینکه اگر بخوام خواب آور یا ارامبخش نزنن تو سرم موقع عمل. چون بدم میاد. انجام نمیدن؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

لنشالله صحیح و سلامت زایمان کنی توروخدا اگه یادت موند موقع زایمانت دعا کن خدا نعمت مادر شدنو بهم بده پسر....دعا کن

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم پسرم برج هفت ۱سالش میشه سزارینم بی حسی بود بخدا هنوز کمردردم 

برای من ۴بارسوزن رو توی کمرم کردن وپاهام بی حس شدن وشکمم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

اصلا خواب آور نمیزنن بهت هوشیاری موقع عمل منتها من خودم فشارم افتاد از هوش رفتم که به هوشم اوردن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گلم پسرم برج هفت ۱سالش میشه سزارینم بی حسی بود بخدا هنوز کمردردم  برای من ۴بارسوزن رو توی کمرم ...

پسر من امروز یکساله شد ولی من کمر دردم بعد ۶ ماه خوب شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر من امروز یکساله شد ولی من کمر دردم بعد ۶ ماه خوب شد 

خداحفظش کن نه من کمردردم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
لنشالله صحیح و سلامت زایمان کنی توروخدا اگه یادت موند موقع زایمانت دعا کن خدا نعمت مادر شدنو بهم بده ...

حتما‌عزیزم چشمممم تو رو خدا برا منم دعا کن خیلی زایمانم راحت باشه 

ان شاءالله خدا دعاتو ب خودتم برگردونه😘

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
مشکل کم خونی نداشتید به من گفتن عملت نمیکنیم چون کم خونی😐

قبل بارداری داشتم گه قرص خوردم خوب شد