2777
2789
عنوان

سقط جنین

348 بازدید | 20 پست

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید ازتون خواهش میکنم

من ۹مرداد پریود شدم و امروز چون پریودم ۹روز عقب افتاد تیت خونم مثبت شد 

من نامزد هستم 

چیکار کنم؟؟؟

و اینکه بکارت دارم و بدون دخول این اتفاق افتاده😭

خواهش میکنم ازتون یکی بهم کمک کنه خواهش🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه نگهش دار بعد ماه صفر برو سره خونه زندگیت  حروم ک نیس بچت حلاله چرا میخای سقط کنی؟

مبارکه چیه ما اصلا نمیخوایم هنوز کارامونو‌نکردیم ابرومون میره خواهشا بگین چجوری سقط شه تو‌رو خدا 😭😭😭😭

مبارک باشه خاله منم دقیقا همینطوری باردار شد الانم بچش ۹ سالشه 

اون با وجود بارداری عروسی گرفت ولی اصلا معلوم نبود زیر لباس شکمش الانم که کروناست کسی عروسی نمیگیره میتونین زود تر برین سر خونه زندگی تون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیخوایمش چجوری سقط شه اینو میخوام تو‌رو خدا 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

چرا نمیخای؟؟؟؟؟

من خودم ۱۷روزه سقط کردم بچم قلب نداش داروی سقط داروخانه میخاس بهم بده ۲تا سونوگرافی ک تایید کنه جنین قلب نداره خواس ازم شناسنامه خودمو همسرم رو خواس با رضایت نامه همسرم ک اونجوری هم سقط نشد رفتم بیمارستان کورتاژ کردم

مبارک باشه خاله منم دقیقا همینطوری باردار شد الانم بچش ۹ سالشه  اون با وجود بارداری عروسی گرفت ...

نه اصلا  ابروم‌میره نه خودم میخوام نه همسرم من عقدم نیستم نامزدیم کمک کنید چجوری تمومش کنم؟؟