2777
2789
عنوان

ماسک ورقه ای

100976 بازدید | 41 پست

سلام خانما از چه مارک ماسک ورقه ای برای صورت استفاده کردید که راضی بودید؟ آب رسان و روشن کننده میخوام 

و یه ماسک دور چشم برا رفع تیرگی و آب رسان 

ممنونم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط 2ماه سیب زمینیو ورقه ای کردم مالیدم ب صورتم و بعد یک ساغت با اب سرد شستم صورتم شد مثل اینه. ن جو ...

آب رسانی میکنه سیب زمینی؟

گمونم چون نشاسته داخلش برا همین جوشاتون رفتن 

مرسی از راهنماییت عزیزم😘 

من رو بازوهامم جوش داشتم. 

رو بازوهامم زدم.

ولی ماسک خاک رس خوبه. هرماه2 بار استفاده میکنم ازش.

درکل من درمان خانگیو ب اون ماسکا واینا ترجیح میدم.

من هفته ای 1بارم سفیده ی تخم مرغو با عسل قاطی میکنم میزنم. خیلی عالیه. 

یخ بزن اونم خیلی خوبه منافذو جمع میکنه پوست و شاداب میکنه و اگ جوش بزنی جوشو منقبض میکنه و نمیزاره در. بیاد.

ماسک ورقه ای مارک آپیو دارم 

خیارش آبرسان و شاداب کننده بود توت فرنگی و ویتامینش روشن کننده ست 

عسلش هم تغذیه کننده و ... 

پچ دور چشمم مارک پیوردرم دارم که البته به موادش حساسیت دارم میذارم فریزر بعد میذارم دور چشمم ده دقیقه بعد برمیدارم تا پوستم واکنش نشون نده برای رفع تیرگی و پف زیر چشم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آب رسانی میکنه سیب زمینی؟ گمونم چون نشاسته داخلش برا همین جوشاتون رفتن  مرسی از راهنماییت عزی ...

عزیزم ابرسانیم برو دکتر بگو ابرسان مخصوص پوستمو بگو برم بخرم... سرخود هیچکاری برا پوستت انجام نده.

من رفتم دکتر برا ضد افتاب و ابرسان و اینا.... جوشمم گفتم ک اینجوری کردم درمان شد گفت خب خانگی درمان کردی دگ چ تجویز کنم برات...

من رو بازوهامم جوش داشتم.  رو بازوهامم زدم. ولی ماسک خاک رس خوبه. هرماه2 بار استفاده میکنم از ...

مرسی عزیزم 

سفیده ی تخم مرغ و عسل چه خاصیتی داره؟

ماسک ورقه ای مارک آپیو دارم  خیارش آبرسان و شاداب کننده بود توت فرنگی و ویتامینش روشن کننده ست ...

مارک آیپو راضی بودید؟قیمتش چند بود؟

اون ماسک دورچشم چه حساسیتی داشتید؟آخه منم چشام خیلی حساس

قیمتشم بگید بی زحمت و اینکه بعد استفاده واقعا خوب بود؟

عزیزم ابرسانیم برو دکتر بگو ابرسان مخصوص پوستمو بگو برم بخرم... سرخود هیچکاری برا پوستت انجام نده. ...

آره واقعا سر خود نمیشه کاری کرد 

برا شما چی آب رسان دادن؟

پوست چو سفت میکنه. من چون منظم استفاده میکنم پوستم انگار با کش گرفتی کشیدی.... ابرسانیم میکنه چون ع ...

سفیده ای تخم مرغ میزنید بهم تا کف کنه یا نه همینجوری؟ 

آره عسل خیلی نرم میکنه پوست 😍

مارک آیپو راضی بودید؟قیمتش چند بود؟ اون ماسک دورچشم چه حساسیتی داشتید؟آخه منم چشام خیلی حساس قیمتش ...

بله راضی بودم خیلی ورقه ای ها رو تا دوبار میشه استفاده کنی قیمتشم بین ۲۵تا۳۵تومن هست 

به اون مواد روشن کننده اش احتمالا حساسیت دارم بیشتر از ده دقیقه بمونه دور چشمم میسوزه و قرمز میشه 

این پچ ها بیشتر لحظه ای کاربرد دارن مثلا قبل آرایش بذاری 

برای طولانی مدت کرم و سرم دور چشم بهتره 

قیمتش نمیدونم تو ایران شاید ۶۰ ۷۰تومن باشه ۱۵جفت پچ داره که به صرفه هست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔