2821
2789

پریودی😖😖😖

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه هنوز مونده

عه ؟

نمیدونم‌پس

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
من قبل اینکه بفهمم باردارم اینجور میشدم جوری که یه بار داشتم تو اشپزخونه آشپزی میکردم همونجا پنج دقی ...

توی خانوادمون موقع بارداری علائم نداریم نمیدونم   یعنی باردارممممممممم؟! 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
رابطه بدون جلوگیری یا جلوگیری طبیعی داشتی ؟

تنبلی تخمدان دارم کیس های ریز دکتر رفتم بهم همون قرصارو داده که به همه میده  اونا مصرف میکنم بدون جلوگیری هم اره 

از فکرشم استرس میگیرم خیلی فکرام به اتاق عملو پاره کردن شکمو همه جاش میره همیشه میگم کاش هیچ وقت بچه دارنشم خواهرمو که دیدم سیر شدم از هرچی بچس 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792