2777
2789
گفت خودتون انتخاب کنید

آهنگ سنوریتا از کاملیا کوبیا

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

عزیزم لینکش ابی نیس ک بزنم روش

اسم آهنگ فرستادم بزن گوگل 

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اهنگای تتلو همش ارومه😐😂

بخصوص آهنگ نه میگم برگرد... نه میگم اینجا خوبه بی تو... 🤤🙈

بخصوص آهنگ نه میگم برگرد... نه میگم اینجا خوبه بی تو... 🤤🙈

اره😐خارشم خوبه😂همه اهنگاش قشنگن

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
مثلا با اهنگ خانم وزیری کلیپ بگیره😂😂

اره جالب میشه😂

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
اره😐خارشم خوبه😂همه اهنگاش قشنگن

همشون قشنگن 

آهنگ کی میتونه حتی شبیهت بخنده از امیر رشوند

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز