2777
2789
عنوان

می‌خوام به دوست پسرم بگم بیا ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر من اینه پسرا تازه 30 سالگی عاقل میشن 

اها 

من عاقل پسند نیستم جوون پسندم خخخ😂

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

اون ۱۹سالشه توچن سالته

بعدم وقتی هموتاحالاندیدین چطور قرار نامزدی گذاشتین؟؟؟

بعدباپسری ک هنوووووز از ننه باباش اجازه بگیره...لا الله الا الله🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
چرا نشه؟  همه ی رابطه ها ک نیاید تهش ازدواج باشه البته هر کی ی سبک زندگی رو میپسنده اسی هم ۱ ...

من صحبتم رو ازدواج نیست هر چیزی رو تو سن خودش تجربه کنی ضربه نمیخوری 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
اسی خودت چندسالته؟ ۱۹ کمه بنظرم ۲۲،۲۳ سن خیلی خوبیه واسه شروع رابطه جدی

عزیزم رابطمون جدی نیست فقط یه دوستیه و همینطوری همو دوست داریم... و سن بنظرم خوبه من سوالم چیز دیگه ای بود همه به سن و همه چیز گیر دادن الا سوال من ... ینی واقعا که

🦥🤌🏻

عزیزم بنظرم با پسر کم سنوسال رابطه طولانی نداشته باش 

باهاش معاشرت کن ولی خیلی روش حساب نکن 

۱۹ سالشه هنوز بچه س 

البته این تجربه ی منه عزیزم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
دقبقا سن ورود به رابطه غیر جدی همین ۱۸ ساله. که دغدغه نداری

هر طور خودت صلاح میدونی من از رو تجربه گفتم

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
وا مگه من دنبال پسرم... که بگم چرا دوره برم شهر خودمون بگردم

ن پس دنبال عمه ی منی.

خب عزیزم منظورم اینه از اول با کسی تو شهر خودت اشنا شو برای ایندت چون راه دور واقعا اذیت میشی بعدها.تازه اگ ب ازواج ختم بشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
پسرای دهه هشتادیم دیگ زن گرفتن...👩🏼‍🦽 : /discussion/topic/7220967/%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d8%a8%da%af%d9%85-%d8%a8%db%8c%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86%d9%85%d8%aa?postId=207046869

هق اره😂 یکی از فامیلای ما دختره کلاس پنجمه پسره هم ک رلشه کلاس پنجمه پسره براس عروسک میخره پسره براش با دوچرخه تک چرخ میزنه  😂حالا من دانشجوی مملکتم تا حالا رل و خاستگار نداشتم😂💔

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙