2777
2789
عنوان

غذای کودک

63 بازدید | 11 پست

سلام مادرهای گل

دختر من ۱۲ ماهشه اما اصلا نمیتونه غذاهای سفت بخوره و جویدن بلد نیست.هرچی سفت باشه عق میزنه و هرچی خورده بالا میاره

البته هنوز دندونم نداره

بنظرتون درست میشه؟یاد میگیره غذاخوردن رو؟میترسم یاد نگیره تا بزرگ بشه

شنیدم خیلیا بچه هاشون تا ۲-۳ سالگی اینجور میمونه اگه یاد نگیرن از الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزای سبک بده بزار جلوش خودش بزاره دهنش خودت بزاری اینجوری میکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
وقتی دندون نداره چطور بخوره؟ فعلا میکس و فرنی و آب گوشت با نون تیلید بده... اصلا دندون نداره؟

ن هیچی نداره

اخه بعضی هارو میبینم دندون ندارن اما همه چی میخورن از ۸-۹ ماهگی

اخه با دندون جلو ک نمیجون..واسه همین میگم شاید ربطی به دندون نداره.میگن بیشتر عادته

چیزای سبک بده بزار جلوش خودش بزاره دهنش خودت بزاری اینجوری میکنه

اره میزارم

گاهی میخوره و گاهی عق میزنه..گاهی حتی برنج یکم له میکنم میخوره اما گاهی کلا تف میکنه

زیاد میکسش نکن - میوه های نرم بدین بهش ک عمل جویدن رو هم یاد بگیره و زوری بهش غذا ندین

اره دیگه مث قبل میکس نمیکنم اما کامل هم درشت نیس

یکم غذاهاشو سفت ترم کردم اما گاهی غذای سفت روهم عق میزنه و بدش میاد

کاش یاد بگیره..خیلی غصه میخورم ک ینکمه یاد نگیره

ن هیچی نداره اخه بعضی هارو میبینم دندون ندارن اما همه چی میخورن از ۸-۹ ماهگی اخه با دندون جلو ک نم ...

دندون نداره بردیش دکتر؟ ممکنه کمبود کلسیم باشع

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اره دیگه مث قبل میکس نمیکنم اما کامل هم درشت نیس یکم غذاهاشو سفت ترم کردم اما گاهی غذای سفت روهم عق ...

ن نترسین یاد میگیره غصه نخورین فقط بذارید خوب گرسنه اش بشه ک با اشتها بخوره و بدین دست خودش حتی اگه ریخت و پاش میکنه یه کارتن خالی رو داخلش پارچه بندازین و غذاشو همونجا بهش بدین بخوره ک هرچی ام ریخت نریزه رو فرش یه لباس یا روپوشم بذارید مخصوص همین کار اجازه بدین با دست غذا بخوره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️